Cele mai utile sfaturi despre ingrijirea unor lenjerii bumbac satinat

BUCURESTI - 23 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Faptul ca seturile de lenjerii bumbac satinat sunt confectionate dintr-o combinatie a doua fibre, acestea ofera avantaje duble.

lenjerii bumbac satinat

lenjerii bumbac satinat

Afla de ce popularitatea acestor lenjerii creste in fiecare an

Faptul ca seturile de lenjerii bumbac satinat sunt confectionate dintr-o combinatie a doua fibre, acestea ofera avantaje duble. Pe langa faptul ca ne protejeaza corpul, acestea sunt si in trend si au design-uri autentice. In plus, acestea sunt rezistente si ofera un confort sporit.

Pentru a intelege mai bine care sunt proprietatile principale ale acestor lenjerii bumbac satinat, vom analiza modul in care aceste sunt confectionate. Aceste asternuturi sunt confectionate dintr-o fibra de bumbac care se implesteste armonios cu o fibra estetica, respesctiv cu poliesterul. Din cele doua rezulta un material lucios, placut la atingere si rezistent.

Avantajele unor lenjerii bumbac satinat

Avand in vedere ca exista doua fibre cu caracteristici asemanatoare, vei beneficia de avantaje duble. Astfel, bumbacul este materialul organic care permite pielea sa respire indiferent de temperatura sau anotimp. Acesta va impiedica aparitia transpiratiei si va regla temperatura corpului.

Poliesterul chiar daca este o fibra sintetica, acesta este confectionat cu ajutorul celor mai moderne tehnologii. Acesta este mult mai rezistent, astfel ca va ajuta lenjeria sa aiba o durata de viata mai lunga.

Un alt avantaj principal pe care il detin seturile de lenjerii bumbac satinat este ca se usuca rapid si nici nu se sifoneaza. Acest lucru este posibil pentru ca aceasta combinatie nu retine apa, deci vine in ajutorul oricui doreste un produs care sa se usuce rapid si fara sa lase cute.

Cum se curata eficient aceste asternuturi?

Un sfat util este sa nu incarci masina de spalat pana la refuz, pentru ca rufele nu se vor putea spala bine. Detergentul va intra in fibre si va trebui sa respeli iar lenjeria. Nu e bine nici ca cuva e prea goala, deoarece rufele se pot deteriora mai usor. Ideal este sa incarci masina la 80% din capacitate.

Spala seturile de lenjerii bumbac satinat la temperaturi cuprinse intre 30 si 60 de grade Celsius. Daca apa e mai rece, murdaria nu va putea fi eliminata perfect si rufele nu vor putea fi dezinfectate corespunzator. Apa prea fierbinte, care depaseste 60-70 de grade, deterioreaza materialele.