Concepte importante ce pot fi invatate in cadrul unui curs de auditor extern

BUCURESTI - 14 iulie 2021

Comunicat tip Administrativ / Management in Cursuri

Urmarea unui curs de auditor extern poate aduce beneficii multiple in cariera.

curs auditor extern

curs auditor extern

Cine se poate inscrie?

Urmarea unui curs de auditor extern poate aduce beneficii multiple in cariera. Acesta este ideal pentru dvs. daca sunteti interesat de domeniul protectiei datelor cu caracter personal sau daca doriti sa aprofundati domeniului financiar sau al resurselor umane, fie ca aveti sau nu experienta in aceste domenii. La acesta pot participa si persoanele ce activeaza in domeniul imobiliarelor, constructiilor, logisticii sau chiar in domeniul medical.

Ce veti invata prin urmarea unui curs de auditor extern?

Pe parcursul unui curs de auditor extern veti invata de la expertii in domeniul securitatii informatice si al auditului despre normele si standardelele acestui domeniu. Vor fi abordate teme referitoare la principiile sistemului de managementul al calitatii, planificarea si coordonarea unui program de audit extern avand in vedere eventualele riscuri, precum si alte concepte importante.

Unul dintre cele mai importante elemente din continutul unui cursul de auditor extern este invatarea metodei de desfasurare a activitatii auditului, dar si evaluarea eficacitatii si conformitatii sistemului de management al calitatii si inregistrarea aspectelor aflate in neconformitate. Veti primi task-uri individuale cu rol de examinare, astfel incat sa aprofundati aceste concepte in detaliu. Astfel, aveti posibilitatea de a imbina cunostintele teoretice cu cele practice, deschizandu-va posibilitati profesionale noi.

Notiunile ce va vor fi prezentate au la baza cerintele standardelor ISO 19011:2018 si ISO 9001:2015, acestea reprezentand unelte in dezvoltarea dvs. profesionala.

De ce sa urmati un curs de auditor extern?

Cursul de auditor extern are aplicabilitate vasta in domeniul economic, reprezentand o foarte buna modalitate de dezvoltare profesionala si de avansare in cariera. Cu ajutorul acestuia veti putea aprofunda conceptele-cheie ale acestui domeniu si veti avea sansa de a lucra cu profesionalisti cu o vasta experienta in domeniu. Veti invata ce presupune coordonarea unui program de audit, cu accent pe tehnicile de audit extern si pe prelucrearea informatiilor.

In cadrul acestuia va vor fi prezentate exemple concrete de situatii impreuna cu solutiile prin care acestea pot fi rezolvate, astfel invatarea conceptelor realizandu-se intr-un mod mai facil si mai eficient.

Urmand un curs de auditor extern veti deveni capabil de a manageria un sistem de audit bazandu-va pe regulamentul GDPR si, de asemenea, veti avea garantia ca va veti descurca in orice eventuaala situatie de criza.