Consult ginecologic – imporatanta unei vizite la Ginecolog!

BUCURESTI - 15 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

De multe ori, femeile se confrunta cu o stare de teama atunci cand iau in considerare un consult ginecologic deoarece sunt adesea ingrijorate de posibilitatea de a descoperi probleme majore de sanatate.

consult ginecologic

consult ginecologic

Afla mai multe despre un consult ginecologic

De multe ori, femeile se confrunta cu o stare de teama atunci cand iau in considerare un consult ginecologic deoarece sunt adesea ingrijorate de posibilitatea de a descoperi probleme majore de sanatate.

Din acest motiv, multe femei isi amana vizita la clinica ginecologica din cauza fricii si a disconfortului, pentru ca se simt timorate cand se prezinta la ginecolog.

In Romania, multe femei merg din cand in cand la consultatii ginecologice pentru ca nu cred ca este necesar sa se prezinte la un specialist daca nu exista dureri, sangerari sau scurgeri anormale. Din pacate, un procent foarte mare va merge in cele din urma la spital pentru vizite de urgenta, unde pot depista prezenta unor boli grave, care de obicei sunt in stadii avansate care necesita o interventie chirurgicala imediata.

Medicul ginecolog de la clinica Romgermed Bucuresti va ofera cateva sfaturi pentru a evita infectiile vaginale

      Alege lenjerie alba si din bumbacEvitati gelul vaginalNu purta colanti stramti mult timpSpalati zona exterioara in fiecare ziFolositi dusurile vaginale numai la sfatul unui medic ginecolog in cadrul unui

consult ginecologic

Daca primiti medicamente pentru a scapa de o anumita infectie vaginala, va rugam sa nu intrerupeti tratamentul doar pentru ca va simtiti mai bine si completati toate pastilele recomandate de medicul dumneavoastra ginecolog. De asemenea, ar trebui sa evitati actul sexual in timpul tratamentului pana cand toate simptomele dispar.

Ce trebuie sa stii inainte de a te consulta?

Se recomanda evitarea contactului sexual, curatarea vaginala si utilizarea produselor de igiena intima precum geluri sau creme inainte de 48 de ore. Un moment bun pentru programare este la mijlocul ciclului menstrual.

Medicul ginecolog va va adresa cateva intrebari despre istoricul medical si motivul vizitei dumneavoastra si va efectua diverse investigatii clinice in functie de situatie.

Clinica RomGerMed din Bucuresti va ofera servicii medicale de calitate si are o vasta experienta in acest domeniu. Pentru a va face consultatia ginecologica cat mai placuta, medicii Clinicii RomGerMed va vor servi din toata inima, punand sanatatea si confortul pe primul loc. Ai grija de sanatatea ta si fa-ti o programare la clinica RomGerMed!