Cornier din aluminiu de calitate superioara la Mesteru Manole

BUCURESTI - 4 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Cornierul din aluminiu reprezinta una dintre subcategoriile cornierelor clase, acestea iesind in evidenta prin materia prima din care sunt confectionate. Acesta este un material de constructii foarte apreciat in randul specialistilor din domeniu.

cornier aluminiu

cornier aluminiu

Cornierul din aluminiu reprezinta una dintre subcategoriile cornierelor clase, acestea iesind in evidenta prin materia prima din care sunt confectionate. Acesta este un material de constructii foarte apreciat in randul specialistilor din domeniu.

Ce caracteristici prezinta acest material?

Cornierul din aluminiu prezinta o serie de caracteristici ce il face foarte util in diverse proiecte de constructii. O trasatura evidenta si deosebita a acestuia este forma sa unghiulara, laturile sale formand un unghi perfect de 90 de grade. Laturile pot avea dimensiuni fie egale, fie inegale.

Principala diferenta intre un cornier din aluminiu si unul clasic este data de faptul ca cel din aluminiu are o greutate mult mai scazuta in comparatie cu varianta din otel. In acest fel, acesta poate fi transportat, manevrat si instalat fara niciun fel de dificultate.

De asemenea, acesta prezinta numeroase alte avantaje. Datorita materialului din care este realizat, acesta prezinta o buna rezistenta la factorii corozivi, fiind in acelasi timp si maleabil. Este considerat un aliaj semidur, avand excelente proprietati de prelucrare la temperaturi scazute si fiind potrivit pentru profile complexe. In plus, este ductil si usor de sudat, fiind un material foarte bun pentru conectarea diferitelor suprafete. Forma sa unghiulara il face adecvat pentru instalarea la nivelul suprafetelor inclinate, putand fi combinat cu usurinta.

Mai mult decat atat, cornierul de aluminiu prezinta un aspect placut din punct de vedere estetic, fiind usor de incadrat in orice fel de structura.

Unde se utilizeaza cornierul din aluminiu?

Acest materiale poate fi aplicat intr-o varietate de proiecte, dintre care amintim:

    Aplicatii metalice pentru caroserii de vechicule sau remorci;
    Diferite componente structurale;
    Realizarea pilonilor de sustinere;
    Constructia portilor, gardurilor etc.

La Mesteru Manole gasiti cel mai bun cornier din aluminiu!

Mesteru Manole este un magazin online de constructii ce dispune de o gama variata de materiale de constructii, inclusiv materiale pentru amenajari pentru interior si exterior, materiale metalurgice, electrice, instalatii termice, sisteme de asamblare, echipamente de protectie si multe altele.

Puteti achizitiona cornier de aluminiu la un pret foarte avantajos de la Mesteru Manole, unul dintre cei mai de incredere distribuitori din Romania! De asemenea, magazinul va pune la dispozitie o linie telefonica gratuita de consiliere specializata, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de ajutorul de care aveti nevoie.