Criolipoliza Bucuresti – tratamentul care te ajuta sa slabesti

BUCURESTI - 9 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Criolipoliza Bucuresti este in prezent cea mai eficienta terapie de slabire neinvaziva din lume. Cu o tehnologie performanta, celulele adipoase pot fi distruse permanent prin inghetare, fara a provoca durere si fara a afecta straturile superioare ale pielii.

criolipoliza bucuresti

criolipoliza bucuresti

De ce sa alegi sa faci criolipoliza in Bucuresti

Criolipoliza Bucuresti este in prezent cea mai eficienta terapie de slabire neinvaziva din lume. Cu o tehnologie performanta, celulele adipoase pot fi distruse permanent prin inghetare, fara a provoca durere si fara a afecta straturile superioare ale pielii.Criolipoliza Bucuresti reduce efectiv tesutul adipos local prin utilizarea unui sistem de racire controlat integrat in sistemul de vid. Cu ajutorul sau, grasimea poate fi separata si distrusa complet, iar restul tesuturilor si fibrelor de colagen sunt protejate.

Care sunt avantajele acestui tip de tratament

Veti pierde in greutate bine si sanatos intr-un timp scurt (aproximativ 3 sedinte)Procedura are efect si anti stres.Pielea va deveni mai frumoasa si mai ferma cu aspect intineritNu veti simti dureri insuportabile si nu veti avea nevoie de anesteziePromoveaza circulatia si sinteza colagenuluiDrenajul limfatic stimuleaza metabolismul localPatru cincimi din acizii grasi vor fi distrusi intr-o singura legaturaPielea slabita isi va imbunatati aspectulFicatul nu incarca grasimi, deoarece pierderea in greutate in mod treptat.

Cum functioneaza tratametul cu criolipoliza asupra organismului dumneavoastra?

Protocolul dezvoltat reuseste sa amplifice semnificativ distrugerea celulelor tratate pe o perioada lunga de timp. Apoptoza (denumirea stiintifica a mortii celulare) obtinuta prin acest tratament este un proces ireversibil si nu are efecte secundare asupra corpului uman.

Metoda criolipoliza Bucuresti la temperatura scazuta separa tesutul adipos de prelucrat si il raceste la o anumita temperatura, la care trigliceridele, depozitele de grasime din corp se vor solidifica fara a afecta pielea, nervii sau vasele de sange si alte tesuturi. Acest proces de racire special controlat impiedica pacientul sa simta orice durere sau sa provoace leziuni ale pielii din cauza semnelor de arsuri sau degeraturi.

Atunci cand trigliceridele se afla intr-o stare cristalina solida, procesul continua prin aplicarea unui vid puternic si avand un efect ritmic, care sporeste eficienta procesului de criolipoliza Bucuresti de inghet. In urmatoarele 2-3 zile, se declanseaza un proces fiziologic numit apoptoza, care este responsabil pentru indepartarea unui numar mare de celule adipoase procesate (celule corporale care stocheaza grasime).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suits-advertising/criolipoliza-bucuresti-tratamentul-care-te-ajuta-sa-slabesti