Cum alegi o lenjerie de pat potrivita pentru nevoile tale?

BUCURESTI - 23 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Gama de produse textile din dormitor reprezinta un aspect important de luat in considerare pentru buna functionare a organismului, mai ales daca vorbim despre persoane cu pielea sensibila.

Astfel, lenjeria de pat dicteaza calitatea somnului si iti asigura nivelul de energie necesar pentru urmatoare zi. Descopera gama de lenjerii de pat de la Patone.ro si alege-ti modelele preferate pentru dormitorul tau!

Cum iti dai seama ca o lenjerie de pat este calitativa?

Exista o serie de factori care contribuie semnificativ la cresterea confortului in timpul somnului si care va asigura nivelul necesar de odihna in fiecare zi. Cativa dintre principalii factori care trebuie avuti in vedere sunt reprezentati de material, model, imprimeu, design, culori, dar si numarul de fibre din interior. Desi nu multi sunt cunoscatori cu privire la acest aspect, numarul de fire din interiorul fibrei conteaza intr-un procent major.

Asadar, numarul de fibre reflecta calitatea tesaturii din interiorul acesteia. Cu cat sunt mai multe fibre de material, cu atat respectiva lenjerie de pat va fi mai calitativa si mai rezistenta. De obicei, acestea sunt confectionate din bumbac 100% natural. Toate acestea mentionate vor contribui semnficativ la cresterea calitatii somnului din timpul noptii.

Cum se ingrijesc corect asternuturile de pat?

Cand vine vorba despre modul in care o lenjerie de pat se intretine intr-un mod cat mai usor si placut, putem spune ca este vorba de cateva trucuri care vor contribui pe deplin la aceasta. Astfel, produsele alese pentru ingrijirea acestora trebuie sa fie cat mai profi si naturale, sa nu contina clor, sa fie intoarse pe dos in momentul in care sunt bagate in cuva masinii, iar programul ales sa fie unul corespunzator cu cerintele de pe eticheta.

In plus, pentru a spori protectia pe care o are o lenjerie de pat in timpul procesului de curatare, specialistii ne indica sa nu fortam cuva masinii de spalat, ci sa bagam in interiorul acesteia doar elementele care alcatuiesc o lenjerie de pat. In acest fel te poti bucura de aceeasi calitate chiar si dupa mai multe spalari.

Alege si tu gama de produse textile de la Patone.ro si bucura-te de cele mai calitative produse pentru dormitorul tau 100% romanesti. Echipa Patone are o gama diversa si iti pune la dispozitie modele disponibile pentru toate tipurile de paturi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suits-advertising/cum-alegi-o-lenjerie-de-pat-potrivita-pentru-nevoile-tale