Cumpara cele mai bune aplice LED de la Electric Concept!

BUCURESTI - 9 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Iluminarea spatiilor de locuit sau comerciale este o necesitate pe care lumea moderna nu o mai considera un privilegiu, ci un dat. Acesta este un moment ideal pentru o noua tehnologie, tehnologia LED, tradusa in modalitati de utilizare dintre cele mai inovative, precum aplice LED .

aplice led

aplice led

Unde se pot utiliza aceste aplice LED?

Cel mai des, iluminarea prin aplice LED este utilizata pentru interiorul constructiilor si a spatiilor de locuit. Ele pot fi instalate foarte usor in tavane de beton sau chiar in plafoane sau tavane false din rigips. Pot fi integrate in birouri si holuri sau chiar cai de acces si zone cu trafic intens, asigurand nivelul perfect de lumina necesar pentru intreprinderea de activitati comerciale sau de petrecere a timpului liber.

Avantajele unor aplice LED

Lumina foarte placuta: Lumina pe care niste aplice LED o ofera poate crea un mediu mult mai placut de lucru, de relaxare si de siguranta. Astfel de sisteme de iluminat ofera o lumina calitativa care nu ofera acele “palpairi” clasice ale unor aplice normale. Spatiile slab iluminate creeaza la nivelul subconstientului o stare de nesiguranta acuta;Consum redus: Niste aplice LED din magazinul online Electric-Concept, consuma cu pana la 40% mai putina energie electrica decat becurile normale. Costurile de mentanta sunt evident mai mici decat, iar acest lucru se simte mai ales in spatiile comerciale;Design atractiv: Factorul estetic este extrem de important in 2016. Au un design extrem de atractiv si de aceea se pot instala in orice suprafata;Durata mare de viata: Aceste aplice LED au o durata extraordinar de mare, de aceea aceste sisteme de iluminat de la Electric-Concept sunt foarte utile atunci cand vorbim despre montarea lor in locuri greu aceesibile;Nu au emisii UV: niste aplice LED nu au emisii UV, deoarece nu contin nici mercuri si nici plumb, fiind foarte prietenoase cu mediul inconjurator.

Intra acum pe Electric-Concept pentru cele mai bune sisteme de iluminat!

Pentru un iluminat puternic, economic si cu o durata de viata foarte ridicata, trebuie sa folosim un sistem de iluminat pe baza de aplice LED in orice spatiu. Magazinul online Electric-Concept va ofera o gama variata de produse de iluminat pe baza de led ce cuprinde: becuri, spoturi, proiectoare, plafoniere, bezi, tuburi, iluminat stradat, iluminat industrial, toate aceste produse la pret de producator si care vin insotite de certificate de garantie si de conformitate.

Taguri: aplice led