Da-ti si tu un refresh profesional cu un curs DPO!

BUCURESTI - 18 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

In cadrul acestui curs DPO , veti afla informatii despre regulamentul 679 GDPR si despre responsabilitatile unui ofiter pentru protectia datelor. Alege sa faci si tu parte din acest proces de formare si poti avansa mult mai usor in cariera!

curs DPO

curs DPO

Principiile protectiei datelor in Europa acopera principalele legi paneuropene si nationale privind protectia datelor, precum si cele mai bune practici standard pentru industria de conformitate cu aceste legi si vor fii dezbatute in cadrul acestui curs DPO.

Notiunile introductive ale unui curs DPO

Astfel, participarea la un curs DPO va va ajuta sa depindeti notiuni de cunostinte de nivel basic. Se va intelege structura modelului european de aplicare asupra vietii private, terminologia cheie de confidentialitate si conceptele practice privind protectia datelor cu caracter personal, precum si fluxurile de date transfrontaliere.

Acest curs DPO se bazeaza, in mare parte, pe corpul de cunostinte pentru programul de certificare a studiilor in vederea postului pe care urmeaza sa-l ocupati.

 

Acest curs DPO este potrivit pentru un data protection officer

Datorita faptului ca rolul unui data protection officer intr-o organizatie este unul foarte important, acesta trebuie sa isi cunoasca foarte bine responsabilitatile. El trebuie sa dea dovada de o foarte mare implicare, o atentie desavarsita si, bineinteles, de competenta la locul de munca.

Exista posibilitatea participarii la un astfel de curs DPO chiar si pentru incepatori. Astfel, nu e necesar sa cunoasteti de dinainte regulamentul GDPR sau sa aveti experienta anterioara in domeniul confidentialitatii.

Principalele teme abordate

In primul rand, veti avea parte de introducere in notiuni de protectie a datelor europene, veti cunoaste mult mai bine institutiile europene care se ocupa de reglementare, si, de asemenea, veti invata care este cadrul legislativ.

Urmarea unui curs DPO este foarte importanta, mai ales datorita faptului ca veti invata cum se respecta legislatia si care este Regulamentului european privind protectia datelor si veti avea acces la transferuri internationale de date si multe alte oportunitati de acest tip.

Principalele deprinderi obtinute in urma finalizarii acestui curs DPO

Dupa parcurgerea modulelor, procesul de intelegere completa a unui curs DPO se va finaliza cu competente, precum capacitatea de a gestiona si coordona resursele umane, financiare, tehnice necesare realizarii sarcinilor si activitatilor specifice domeniului protectiei datelor cu caracter personal, veti putea emite recomandari si veti putea oferi asistenta de specialitate organizatiei cu privire la interpretarea si aplicarea prevederilor legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal.

Si nu in ultimul rand, veti putea informa organizatia si persoanele vizate cu privire la drepturile si obligatiile lor in baza legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, dar veti putea si monitoriza modalitatile prin care organizatia respecta legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si standardele specifice la care organizatia a aderat.

Taguri: curs dpo