Dezvoltare profesionala garantata | Vino la curs DPO

BUCURESTI - 6 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Curs DPO este un curs de formare pentru persoana responsabila cu protectia datelor cu caracter personal (DPO este abrevierea „Data Protection Officer”).

curs dpo

curs dpo

Alege curs DPO, inscrie-te acum!

Curs DPO este un curs de formare pentru persoana responsabila cu protectia datelor cu caracter personal (DPO este abrevierea „Data Protection Officer”) si reprezinta unul dintre cursurile autorizate de ANC (Agentia Nationala de Calificare). Acestea se adreseaza tuturor celor care sunt interesati sa afle mai multe despre protectia datelor si ce drepturi si obligatii le ofera legea in viitor, precum si celor care doresc sa lucreze in functii de DPO.

Ce subiecte sunt acoperite de acest tip de curs DPO

Prin urmare, formatorii profesionisti vor discuta in cadrul acestui curs DPO tema responsabila cu protectia datelor cu caracter personal, una destul de complexa, dar in acelasi timp completa.

Va incepe cu noutatea suferita de regulamentul 679 GDPR, care include cadrul legislativ actual si noutatea aplicabila acestui domeniu. Ceea ce veti invata este sa aplicati in mod corespunzator aceste principii de protectie a datelor si sa intelegeti drepturile dumneavoastra ca responsabil cu protectia datelor si drepturile clientilor dumneavoastra.

Alte aspecte predate in cadrul cursului sunt evidenta activitatilor de protectie a datelor si modul de evitare a eventualelor riscuri in acest domeniu. De asemenea, veti primi informatii complete despre conceptul de „protectia datelor” si despre modul in care veti fi sanctionat daca nu respectati toate regulile stabilite in regulament.

Pregatiti-va in avans pentru orice criza

Participarea la cursurile DPO a devenit atat de importanta, deoarece personalul responsabil cu protectia datelor cu caracter personal joaca un rol vital in raspunsul la incalcarea datelor. GDPR permite organizatiilor sa dezvaluie incalcarile autoritatilor de reglementare in termen de 72 de ore de la descoperirea lor. Dezvaluirea ar trebui sa includa detalii explicative despre incident, cum ar fi motivul incalcarii, numarul de inregistrari afectate si tipul de informatii implicate.

Acestia sunt responsabili pentru inregistrarea tuturor acestor informatii detaliate (obtinute de la personalul relevant) si trimiterea acestora catre autoritatea de supraveghere prin e-mail sau telefon.

Inscrie-te la cursurile oferite de Training Professionals!