Distrugator de documente - acum la birou, dar si acasa

BUCURESTI - 20 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Un distrugator de documente este acel dispozitiv foarte eficient din orice birou care ajuta la distrugerea documentelor importante cu care lucram.

distrugator de documente

distrugator de documente

Ghid de folosire a unui distrugator de documente

Un distrugator de documente reprezinta un dispozitiv foarte eficient in orice birou din ziua de astazi care ajuta la distrugerea documentelor importante cu care lucram. Mai nou, multi dintre cei care lucreaza cu hartii au acest dispozitiv si acasa.

Utilizarea lui este foarte simpla intrucat sunt acestea sunt automatizate si tot ce trebuie sa faceti este doar sa introduceti colile de hartie in acesta si sa lasati magia sa se intample. In functie de modelul acestuia, multe dintre acestea pot distruge si materiale mai dure, precum copertile de plastic, capsele cu care documentele sunt prinse, precum si cd-uri, dvd-uri, dischete, carduri sau chiar un biblioraft cu totul, asta doar daca acest distrugator de documente este unul industrial.

In cazul in care va doriti sa achizitionati un astfel de aparat, trebuie sa stiti ca ca aceasta trebuie sa fie de calitate superioara si nu una ieftina. In astfel de aparate se gasesc cutite rotative si otel de mai buna sau proasta calitate care toaca marunt hartia. Acestea aluneca unele pe langa altele distrugand hartia. Hartia este un material abraziv si astfel daca distrugatorul este unul de slaba calitate acesta se va distruge repede.

Asadar, stim ca raportul calitate-pret este unul important. Din acest motiv, recomandarea noastra de astazi este platforma online DPAP care va ofera o gama larga din care iti vei gasi produsul special potrivit pentru nevoile tale.

Principalele aspecte care trebuie luate in calcul la achizitionare

Inainte de a achizitiona un distrugator de documente, exista mai multe criterii de care trebuie sa tneti cont intrucat exista mai multi factori care influenteaza achizitionarea acestuia. Printre acestia intalnim:

Cat de des este folosit aparatul - Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate acasa (unde se distrug cateva documente foarte rar, de cele mai multe ori), in birouri mici unde folosirea lui nu este continua si se distrug putine coli 200-300 coli/zi, in birouri medii unde se distrug 1000 - 2000 coli/zi sau in departamente unde se pot distruge documente nelimitat.

Capacitatea de taiere a distrugatorului - Din acest punct de vedere se clasifica in doua categorii : fasie (strip-cut) si confeti (cross-cut). In functie de securitatea documentelor acestea variaza de la caz la caz. Nivelele de securitate sunt de la 1-5.

Nivelul de zgomot - Desi nu sunt chiar atat de zgomotoase cat sa nu stai in birou, trebuie avut in vedere si acest aspect. Cu cat un distrugator de documente este mai mare, cu atat sgomotul lui este mai mic datorita motoarelor care sunt mai mari.