Economisesti la factura pentru curent cu tuburi LED | Detalii aici

BUCURESTI - 19 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Energie

Magazinul online led-concept.ro vine cu niste tuburi led care se bazeaza pe o noua tehnologie led, o tehnologie care ofera extrem de multe avantaje in comparatie cu un sistem de iluminat normal.

tuburi led

tuburi led

Daca iti doresti sa beneficiezi de un sistem de iluminat extrem de ieftin, rezistent si de durata, apeleaza cu incredere la tuburi LED.

Magazinul online led-concept.ro vine cu niste tuburi led care se bazeaza pe o noua tehnologie led, o tehnologie care ofera extrem de multe avantaje in comparatie cu un sistem de iluminat normal.

Neoanele mai vechi pot fi foarte usor inlocuite cu cussces de tuburi led pentru ca tu sa te bucuri de extrem de multe avantaje.

Conceptul de baza al acestor corpuri de iluminat

Pe langa forma lor alungita si tubulara care este in mod cer o particularitate ce tine de tuburi led, fata de vechile astfel de tuburi care incastra alte tipuri de tehnologii bazate pe gaze toxice ce puteau fi nocive atat pentru om cat si pentru mediul inconjurator, noua tehnologie a acestor tuburi led este cu mult simplificata.

In ceea ce priveste metoda de montare, aceasta inca este destul de asemenatoare cu cea precedenta astfel ca pentru a fi puse in functiune este nevoie de un suport care sa fie legat la reteaua de curent si care sa corespunda lungimii tubului.

Cele mai cunoscute avantaje ale acestor tuburi led

In primul rand, cel mai important avantaj pe care il ofera tuburile led este economia de curent si implicit cea financiara. Astfel, folosind tuburi led te vei bucura de economii importante din punct de vedere financiar pentru o perioada foarte lunga de timp.

Tuburile led consuma cu peste 50% mai putin curent electric in comparatie cu vechile sisteme de iluminat si astfel vei face o economie financiara foarte buna.

Avand o durabilitate ridicata, tuburile led nu vor trebui inlocuite asa des ca vechile neoane, fapt ce iti ofera o alta economie financiara. Acestea au o durata de functionare de aproximativ 35.000 de ore si rezista mai mult la ciclul de aprindere-stingere fata de neoanele vechi.

Folosind tehnologia pe baza de led, tuburile led nu emit deloc radiatii infrarosii sau ultraviolete deci sunt mult mai putin nocive pentru corpul uman. De asemenea, ele nu contin mercur, deci sunt foarte prietenoase si cu mediul inconjurator.

Taguri: tuburi led