Electric Concept are cele mai bune oferte pentru becuri LED

BUCURESTI - 9 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Energie

In privinta ocaziei de cumparare, aceste becuri led pot fi cumparate din magazine online precum Electric Concept la preturi excelente.

becuri led

becuri led

Avantaje ale becurilor LED

Exista extrem de multe motive pentru care iluminatul cu becuri LED este o alegere extrem de buna pentru absolut orice spatiu in care se doreste a fi utilizata, dar totusi aceasta tehnologie vine cu anumite avantaje:

Eficienta costurilor electrice: iluminatul cu becuri LED are un consum foarte mic de energie electrica care se reflecta in costul mic per total al utilizarii acestei tehnologii.Rezistenta in timp: becurile LED au o durabilitate extrem de scazuta pentru a putea fi utilizate pentru perioade extrem de lungi. Acest lucru reprezinta inca un motiv pentru care costurile utilizarii sunt neglijabile.Costuri de intretinere extrem de mici: intretinerea pentru becurilor LED presupune un effort minim, astfel ca utilizarea lor este extrem de placuta si nu pune probleme de niciun fel.Protectia mediului: avand o durata de viata foarte lunga, becurile LED sunt extrem de prietenoase cu mediul. Nu cauzeaza cantitati mari de deseuri si nici macar nu trebuie aruncate decat extrem de rar, lucru care duce la un impact redus asupra mediului inconjurator.

Tu poti face diferenta intre becuri LED si becuri normale?

Cand achizitionezi un bec LED si unul incandescent fara sa le incerci, nu prea faci vreo diferenta. Insa, imediat ce le aprinzi, iti dai seama ca de fapt sunt doua produse total diferite, cu beneficii mai multe, in mod clar, din partea unui bec LED

Diferente dintre cele doua e destul de usor de observat, un bec incandescent este acel dispozitiv standard de iluminat ce are in compozitia lui un filament. Acesta genereaza o lumina constanta, de culoare galbuie, avand de fiecare data aceleasi caracteristici.

Pe de alta parte, daca ne raportam la caracteristicile unor becuri LED, acestea sunt evident, cu mult mai complexe. Culoarea lor provine dintr-un invelis aplicat in momentul fabricatiei, fiind in totalitate din fosfor. Fosforul ajuta la producerea diferitelor umbre de culoare in urma finalizarii produsului.

Iata cele mai populare produse AICI.

NOUA GENERATIE REDUCE COSTURILE LA CURENT

Da, ati citit bine, este adevarat. Fata de generatiile anterioare, aceste becuri led consuma in mod considerabil mai putin curent.

Multiple studii au arata ca intre un astfel de bec si altul din generatiile anterioare diferentele sunt coplesitoare. Chiar daca perfomanta lor era aceeasi din punct de vedere al cantitatii de lumina produse, noua varianta consuma cu pana la 5-6 Watti mai putin.

In privinta ocaziei de cumparare, aceste becuri led pot fi cumparate din magazine online precum Electric Concept.

Taguri: becuri led