Este important sa vizitezi un cabinet de ginecologie anual

BUCURESTI - 26 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Noi recomandam vizite regulate intr-un cabinet de ginecologie pentru a preveni eventualele anormallitati. Preventia este cel mai bun medicament.

ginecologie

ginecologie

Ce trebuie sa stii despre ginecologie

Multe femei nu se gandesc sa mearga la o clinica de ginecologie din Bucuresti (dar, in general, din Romania), cu exceptia cazului in care observa simptome grave, cum ar fi dureri severe si sangerari anormale, care pot indica faptul ca afectiunea a atins un stadiu de gravitate. Cu toate acestea, consultarea regulata este foarte importanta pentru a preveni multe probleme de sanatate, deoarece exista multe situatii in care nu exista o manifestare evidenta de la inceput.

Noi recomandam vizite regulate intr-un cabinet de ginecologie pentru a preveni eventualele anormallitati. Preventia este cel mai bun medicament.

Cand ar trebui sa va programati la o consultatie intr-o clinica ginecologica din Bucuresti?

Este recomandat sa efectuati aceste consultari la ginecologie in fiecare an pentru a va asigura ca sanatatea dumneavoastra este in stare buna. Momentul ideal pentru ca o fata sa mearga la Clinica de ginecologie din Bucuresti pentru prima data in viata este dupa prima menstruatie. Medicul ii va spune despre schimbarile din corpul tau si ii va oferi sfaturi pentru a ramane sanatos.

In plus, daca aveti simptome specifice, este foarte important sa consultati un medic specialist in ginecologie. Aceste simptome si manifestari includ urmatoarele:

Sangerari si / sau descarcari anormale;

Intarzierea menstruatiei;

Absenta ciclului mesntrual pana la 16 ani;

Dureri acute sau cronice in zona pelviana;

Crampele menstruale foarte puternice care va pot afecta activitatile zilnice.

Daca sunteti in cautarea unei clinici de ginecologie in Bucuresti, va rugam sa vizitati Clinica RomGerMed pentru servicii medicale de calitate

La cabinetul de ginecologie al Clinicii RomGerMed din Bucuresti, veti primi cel mai bun consult si tratament oferit de medici cu o vasta experienta in domeniu, care va vor pune sanatatea pe primul loc. Ai grija de sanatatea ta, vino la RomGerMed si buucra-te de experienta specialistilor in sanatate!

Taguri: ginecologie