Esti in cautarea unui colier cu diamante? Apeleaza cu incredere la Diamond Stories

BUCURESTI - 17 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Achizitionand un colier cu diamante de la Diamond Stories reprezinta o investitie pe termen lung pe care nu ai cum sa o refuzi!

colier cu diamante

colier cu diamante

Doamnele si domnisoarele stiu cu siguranta care este farmecul unei bijuterii in momentul in care este integrata intr-o tinuta eleganta. Scopul acestora este de a atrage atentia si de a le oferi doamnelor si domnisoarelor increderea de care au nevoie. Diferenta este ca atunci cand vorbim despre un colier cu diamante totul devine la superlativ.

De ce se merita sa investesti intr-un colier cu diamante?

Bijuteriile sunt slabiciunea femeilor, fiind un factor de diferentiere, dar si de frumusete in acelasi timp. Avand in vedere ca astazi vom discuta despre integrarea unui colier cu diamante in tinuta ta, nu uita faptul ca acesta sta la baza gatului, deci nu va trece niciodata neobservat.

Diamantele sunt pietre pretioase, fiind singurele care sunt compuse doar dintr-un singur element chimic, adica carbonul. Acestea se regasesc in natura, formandu-se la o adancime extrem de mare in adancurile oceanului. Rar se regasesc si la suprafata pamantului, acestea fiind si mai apreciate de catre cunoscatori si producatori.

Fiecare diamant are caracteristici si culori aparte, totul depinde doar de modul in care s-a format. Astfel, proprietatile pe care le regasesti in compozitia unui diamant, le vei regasi, de asemenea, si in compozitia unui colier cu diamante.

Cum deosebim compozitia bijuteriilor originale de cele sintetice?

Exista mai multe metode prin care poti sa deosebesti un colier cu diamante original de unul care are in compozitie diamante facute in laborator. O metoda ideala este identificarea indicelui de refractie folosind un refractometru, ideal pentru a determina densitatea. Astfel de aparate sunt folosite pentru a identifica caracteristici specifice diamantelor, cum ar fi culoarea, tipul taieturii, claritatea sau fluorescenta.

Daca iti doresti sa intri in posesia unui colier cu diamante si nu iti doresti sa ai parte de surprize neplacute, recomandarea noastra este sa achizitionezi astfel de produse doar de la magazine acreditate si certificate in comercializarea de bijuterii cu diamante. Unul dintre aceste branduri este Diamond Stories, fiind un magazin online verificat pentru autenticitatea si conformitatea bijuteriilor sale.

Fie ca iti doresti un colier, un inel sau o bratara pentru tine sau doresti sa le oferi cadou, nu uita ca la Diamond Stories fiecare bijuterie vine impreuna cu un certificat de garantie si un atestat de verificare si atestare a autenticitatii. De asemenea, fiecare bijuterie are o garantie de pana la un an de la achizitionarea produsului. Astfel, achizitionand un colier cu diamante de la Diamond Stories reprezinta o investitie pe termen lung pe care nu ai cum sa o refuzi!