Fii si tu FIT cu o cura de drenaj limfatic de la Fysiogand

BUCURESTI - 9 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Sistemul limfatic face parte din sistemul circulator, care asigura schimbul de substante intre sange si tesuturi. In plus, este un fel de „gardian” al sistemului imunitar, ajutand la protejarea organismului, absorbind deseurile metabolice si alte elemente nocive pentru filtrare.

Informatii de la specialistii Fysiogand despre drenaj limfatic

Sistemul limfatic face parte din sistemul circulator, care asigura schimbul de substante intre sange si tesuturi. In plus, este un fel de „gardian” al sistemului imunitar, ajutand la protejarea organismului, absorbind deseurile metabolice si alte elemente nocive pentru filtrare.

Se bazeaza pe reteaua vasculara care transporta limfa (lichid limpede, cum ar fi plasma) catre ganglionii limfatici, care contin concentratii mari de limfocite si necesita purificare. Te poti purifica rapid cu ajutorul procedurii de drenaj limfatic de la Fysiogand.

Sarcinile sistemului limfatic sunt afectate de multi factori, inclusiv un stil de viata sedentar, stres constant, sedere excesiva, boli endocrine, cardiace sau circulatorii.

Cum se realizeaza o astfel de procedura

Limfedemul poate aparea la nastere sau se poate dezvolta in timpul adolescentei sau la varsta adulta. Acest tip de boala se numeste limfedem primar si poate afecta cel mult membrele sau alte parti ale corpului. Motivul este necunoscut.

Procedura de drenaj limfatic al picioarelor se efectueaza cu o anumita viteza pentru a creste fluxul sistemului limfatic in corp. Atat persoanele cu probleme de sanatate, cat si persoanele sanatoase pot beneficia de acest drenaj limfatic.

Sistemul limfatic joaca un rol foarte important in prevenirea infectiilor si a bolilor. Aceasta retea de organe si tesuturi face parte din sistemul imunitar al organismului si ajuta la eliminarea toxinelor si a deseurilor secretate din organism.

Ce contraindicatii exista pentru acest tratament?

Drenajul limfatic poate fi efectuat numai de experti in centre autorizate precum Fysiogand Bucuresti.

Un curs de tratament poate dura de la 30 de minute la o ora, in functie de nevoile pacientului si de boala tratata. Doua astfel de tratamente sunt recomandate in fiecare an, un tratament implica masaj limfatic de 10-12 ori pe saptamana.

Cu toate acestea, subliniem ca acest drenaj limfatic are si contraindicatii. Prin urmare, nu este recomandat persoanelor care sufera de boli de inima, infectii acute in organism (deoarece poate provoca transmiterea acesteia), persoanelor care sufera de tromboza, tumori maligne, diabet, tiroida sau boli de rinichi. Pe de alta parte, trebuie sa fii precaut atunci cand faci masaj limfatic in perioada menstruala. Femeile insarcinate si care alapteaza au nevoie de aprobarea medicului.

Taguri: drenaj limfatic