Haideti sa vedem de ce aceste tuburi Led sunt in trend in 2021

BUCURESTI - 22 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

In trecut, tuburile fluorescente erau considerate cele mai ieftine produse de pe piata, dar aceste tuburi LED se remarcau prin performanta.

tuburi led

tuburi led

Ce este un sistem de tuburi led

In ultimii cinci ani, aceste tuburi LED sunt utilizate in principal ca inlocuitori pentru lampi fluorescente, iar acesti inlocuitori au facut progrese mari. Intr-adevar, eficienta luminoasa si uniformitatea au fost imbunatatite, in timp ce costurile au fost reduse considerabil.

Cu toate acestea, exista multe optiuni pentru tipurile de tuburi LED, iar peisajul este in continua schimbare, ceea ce i-a determinat pe multi profesionisti in iluminat si cumparatori sa adopte metode alternative. Tehnologia, costul si gama de optiuni de servicii sunt la baza complexitatii. Dar o intelegere clara a optiunilor poate duce la implementari de succes la scara mica si mare.

Multe dintre complicatiile din spatele acestor tuburi LED sunt legate de caldura. Caldura este inamicul LED-urilor si al surselor de alimentare (adesea numite drivere). In plus, implementarea driverelor in tuburile LED poate fi un factor cheie in distingerea produselor de diferiti furnizori. In acest articol, vom prezenta sfera categoriilor de drivere pentru a ajuta la definirea relevantei pentru orice scenariu de proiect sau aplicatie.

Avantajele fac diferenta!

In trecut, tuburile fluorescente erau considerate cele mai ieftine produse de pe piata, dar aceste tuburi LEDse remarcau prin performantele lor unice. De exemplu, un singur LED avea un flux luminos de pana la 100 de lumeni si consuma doar un watt de lumina.

Dimpotriva, aceste tuburi care utilizeaza tehnologia LED sunt cu 50% mai ieftine decat lampile normale.

Un alt avantaj despre care putem vorbi este durata. In conditii normale de utilizare, aceste tuburi LED pot dura 50.000 de ore. Aceasta inseamna ca durata de viata utila este de zece ori mai mare decat cea a lampilor normale. Becurile cu LED pot fi utilizate timp de cativa ani fara inlocuire regulata. Merita sa ne amintim ca aceste sisteme si toate produsele care utilizeaza tehnologia LED sunt, in general, foarte ecologice, deoarece nu contin substante toxice.

Alege Electric Concept pentru eficienta garantata a iluminatului!

Taguri: tuburi led