In 2020 alege sa folosesti lenjerii bumbac satinat de la Patone

BUCURESTI - 30 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Aceste asternuturi pentru dormitor au o calitate mult mai buna decat cele din polistier de exemplu, si de aceea o poti folosi cativa ani linistit, mai ales daca lenjeria de pat din bumbac satinat este fabricat din fibre naturale, bumbac sau bambus.

lenjerii bumbac satinat

lenjerii bumbac satinat


Poate ai observat ca multe asternuturi, inclusiv seturile de lenjerii de pat din bumbac satinat, sunt realizate din bumbac.

Motivul se datoreaza faptului ca acest material este ideal indiferent de sezonul din an. Deci nu va trebui sa te ingrijorezi ca pe timp de vara nu iti vor lasa pielea sa respire. Iar pe timp de iarna, vor mentine exact cantitatea de caldura necesara.
De asemenea, bumbacul este un material usor de intretinut. Nu necesita anumite cerinte speciale. Este de preferat totusi sa nu alegi materiale dure cand vine vorba de curatarea acestora. Bumbacul este un material rezistent, dar poate fi deteriorat in timp de substante

Mereu la indemana cumparatorilor!

In primul rand, numarul de fire raportat la centimetrul patrat pentru tesatura unei lenjerii bumbac satinat porneste de undeva de la aproximativ 120 fire.
Patone stie cat de important este confortul si somnul pentru clientii sai. De aceea, de data aceasta, v-am pus la dispozitie o gama foarte variata de lenjerii bumbac satinat. Tot mai multi clienti s-au plans de temperaturile scazute din acest sezon racoros. Si-au dorit un asternut care sa le tina caldura, care sa-si pastreze culorile in timp si care sa nu se demodeze. Datorita acestor cereri, Patone si-a expus ofertele care cu siguranta te vor incanta! Profita cat mai repede de ele.

Cum sunt fabricate aceste lenjerii bumbac satinat?

In primul rand, numarul de fire raportat la centimetrul patrat pentru tesatura unei lenjerii bumbac satinat porneste de undeva de la aproximativ 120 fire. Acest numar reprezinta masura care indica nu doar asprimea, ci mai de graba, finetea respectivelor tesaturi. Acest lucru inseamna ca, in general, daca exista un numar mare al firelor pe cm patrat, ne va indica faptul ca exista o calitate mai crescuta a tesaturii.
Raportat la cazul unor astfel de asternuturi satinate, materialul care predomina, in mare parte este bumbacul. De ce? Din simplul motiv ca sunt mai calitative si ca ajuta la o intretinere mult mai usoara. De altfel, aspectul placut si popularitatea acestora in timp face ca denumirea sa ramana cunoscuta drept lenjerii de pat din bumbac satinat.

Mai nou, in zilele noastre, procesul de fabricatie a suferit cateva modificari. Cu alte cuvinte, firele sunt acum mercerizate. Ce inseamna acest lucru? Inseamna un proces chimic de tratare a firelor ori a tesaturilor din bumbac cu o anumita solutie. Adesea din hidroxid de sodiu, cu scopul de a le face mult mai netede si mai matasoase. Tot in urma acestui proces, seturile de lenjerii bumbac satinat pot deveni mai compacte si chiar mai rezistente.

De asemenea, in cazul produselor cu fire mercerizate, vopseaua se va fixa mult mai bine, fiind mai durabila.

Nu uitati ca materialul unor lenjerii bumbac satinat va rezista mai mult timp datorita densitatii tesaturii si a materialelor calitative care intra in compozitia lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suits-advertising/in-2020-alege-sa-folosesti-lenjerii-bumbac-satinat-de-la-patone