Incearca radio frecventa pentru a slabi rapid si eficient

BUCURESTI - 25 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dupa cateva sedinte de tratament, vei constata ca fermitatea si elasticitatea pielii s-au imbunatatit. Efectul va dura mult timp.

radio frecventa

radio frecventa

Porcedura de radio frecventa este foarte cautata

Un alt serviciu de pe piata este radio frecventa, care va poate ajuta sa va mentineti sanatatea in timp ce va infrumusetati corpul. Marele avantaj al sedintelor cu frecventa radio este ca nu vizeaza un singur lucru, dar au mai multe avantaje. Printre acestea se poate mentiona ca poate intineri pielea si ajuta la indepartarea celulitei si a vergeturilor.

Asadar, dupa cateva sedinte de tratament, vei constata ca fermitatea si elasticitatea pielii s-au imbunatatit. Efectul va dura mult timp.

Frecventa radio inspirata din medicina clasica

Orice tip de tratament incepe in domeniul medical. Bineinteles ca stii de ce. Sanatatea este mai importanta decat orice altceva. Prin urmare, atunci cand vrei sa slabesti rapid si eficient, corpul tau experimenteaza unele schimbari bruste, care il fac sa se simta nelinistit. Cu toate acestea, daca tratamentul se face in conditii si sunt luate toate masurile de precautie, nu trebuie sa va faceti griji.

O terapie inspirata din medicina pentru a trata aspectul de coaja de portocala este radio frecventa. S-a dovedit clinic ca aceasta procedura aduce rezultate garantate pe piata cosmetica din Romania.

Chirurgia non invaziva cu radio frecventa a aparut din medicina si a fost dezvoltata in domeniul kinetoterapiei. Prin urmare, undele electromagnetice sunt inca caracteristice acestui proces. Dar pe masura ce intensitatea se schimba, acestea vor determina modificarea polaritatii celulei.

Exista riscuri ce trebuie luate in considerare?

In cele mai multe cazuri, inainte de inceperea tratamentului, se vor efectua unele investigatii personalizate pentru a evita efectele secundare sau alte complicatii. Deci riscul este foarte mic. Recuperarea dupa radio frecventa este, de asemenea, un element pe care oamenii vor sa-l cunoasca. In acest caz, trebuie sa stiti ca nu exista restrictii de activitate.

Care sunt rezultatele tratamentului de radiofrecventa ?

Pacientii care au primit tratament abdominal au pierdut in medie aproximativ 2 inci. Cu toate acestea, nu toti pacientii au reduceri masurabile, semnificative.

Vino sa te convingi pe pielea ta la centrul de remodelare corporala Fysiogand!