Lenjerii de pat creponate – oferte noi la patone.ro

BUCURESTI - 25 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Poate ca nu stiai dar luna aceasta si preturile au intrat in vacanta la magazinul online de lenjerii de pat patone.ro. Astfel ca te invitam sa alegi produse de calitate de la cei mai buni importatori atat din tara cat si din afara. Si daca tot vorbim de reduceri, va vom face si o recomandare: lenjerii de pat creponate .

lenjerii de pat creponate

lenjerii de pat creponate

Vezi ofertele noi de la patone.ro.

De ce aleg consumatorii lenjerii de pat creponate?

Este destul de simplu! Cumparatorii prefera acest tip de lenjerii de pat creponate din pricina faptului ca economisesc destul de mult timp. Fiind fabricate in asa fel incat nu necesita calcare deoarece nu se sifoneaza, ele sunt alegerea perfecta pentru persoanele grabite sau care au un program destul de incarcat.

In al doilea rand, cumparatorii aleg aceste modele de lenjerii de pat creponate deoarece sunt confectionate din bumbac, alegerea numarul 1 in materie de asternuturi de pat de calitate. Aceste lenjerii de pat va vor oferi confortul de care aveti nevoie.

Asadar, datorita acestor asternuturi, nu numai ca somnul tau va deveni unul din ce in ce mai relaxant, dar si dormitorul tau va capata un aspect elegant.

Cum sa ingrijesti corect aceste lenjerii de pat?

In contiuarea articolului vei gasi cateva sfaturi de care este musai sa tii cont atunci cand vine vorba de ingrijirea produselor de pat. Asadar, te rugam sa respecti indicatiile cu care produsele vin insotite dar poti face si cateva ritualuri de ingrijire speciale.

Daca vrei ca lenjerii de pat creponate sa reziste cat mai mult in timp este indicat sa le spalati la nu mai mult de 40 de grade celsius, temperatura valabila atat pentru spalarea manuala cat si pentru cea automata. De asemenea, lasa-le la inmuiat aproximativ 30 de minute in ulei de eucalipt pentru a te bucura de o senzatie intensa de catifelare.

Nu spala lenjerii de pat creponate impreuna cu prosoapele. Vei risca urmatorul lucru: in timpul procesului de spalare se pot desprinde scamele de pe prosoape, alipindu-se imediat de lenjeria dumneavoastra de pat, fapt ce va rezulta un aspect destul de inestetic pe care cu siguranta nu il doriti.

Hai si tu pe patone.ro si bucura-te de oferite de ofertele lor! In plus, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii. Alege lenjerii de pat creponate pentru un dormitor elegant si pentru un somn relaxant!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suits-advertising/lenjerii-de-pat-creponate-oferte-noi-la-patone-ro