Marele Print – oferte accesibile pentru steaguri personalizate

BUCURESTI - 15 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Marele Print poate fi ajutorul tau in conceperea unui steag cu sau fara sigle, iar formele si dimensiunile lor sunt diferite. Puteti vedea pe site toate modele disponibile, precu si forma pe care o poti alege in functie de preferinte.

steaguri personalizate

steaguri personalizate

Informatii de baza despre steaguri personalizate

Conceptul de steaguri personalizate prezinta informatiile companiei sau marcii intr-un mod superb prin detalii specifice, ofera spatiu amplu pentru imagini si text si are ca efect atragerea cu usurinta a potentialilor clienti.

Marele Print poate fi ajutorul tau in conceperea unui steag cu sau fara sigle, iar formele si dimensiunile lor sunt diferite. Puteti vedea pe site toate modele disponibile, precu si forma pe care o poti alege in functie de preferinte.

De ce este avantajos sa cumperi de aici

Daca aveti nevoie de indicatoare publicitare sau steaguri personalizate pentru a va indica locatia, compania sau evenimentul, va recomandam sa utilizati acest tip de steag, cu forma de lacrima sau dreptunghiulare, numite „indicatoare de plaja”. Sistemul de fixare este proiectat pentru a fi reglabil pentru a regla tensiunea semnelor publicitare.Pozitia ideala este atunci cand materialul are cele mai bune puncte de sprijin. Deoarece sunt usor de asamblat si dezasamblat, sunt potrivite in special pentru locuri temporare precum competitii, concerte sau evenimente in aer liber si in interior. Daca doriti sa atrageti atentia aceste steaguri personalizate sunt ideale pentru dumneavoastra si evenimentul desfasurat. Acestea sunt echipate cu o baza din plastic umpluta cu apa sau nisip pentru a imbunatati rezistenta la vant.

Pentru a imprima pe panza steagului personalizat, se foloseste material de panza din poliester, care are o atingere excelenta si o senzatie confortabila si este imprimat cu cerneala ecologica pe baza de apa. Toate modelele au o grafica de inalta calitate si, in functie de destinatie, panza logo-ului a fost special tratata pentru a-si imbunatati rezistenta la zgarieturi, rezistenta la rupere, diverse conditii meteorologice, razele ultraviolete si rezistenta la foc.

Avantajele te vor convinge sa achizitionezi - Marele Print este ajutorul tau la eveniment

Odata instalate, steaguri personalizate vor atrage atentia oamenilor.

Aceste steaguri personalizate sunt portabile si usor de instalat, facandu-le ideale pentru campanii publicitare sau alte tipuri de evenimente in aer liber si in interior. Sunt fabricate din materiale durabile, tratate cu coroziune si testate in cele mai dure conditii meteorologice. Folosind baza recomandata, pot rezista la viteze ale vantului de pana la 40 km / h.