Mesteru Manole iti spun tot ce trebuie sa stii despre tabla decapata

BUCURESTI - 19 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Tabla decapata , pe care o poti comanda online de la Mesteru Manole , este un material metalurgic folosit de catre specialisti pentu realizarea aparaturilor ce vor fi folosit perioade indelungate, acolo unde calitatea produsului finit este foarte importanta si de asemenea, aceasta este un factor major in decizia de cumparare.

tabla decapata

tabla decapata

Procesul de productie prin care se realizeaza tabla decapata – informatii tehnice

Tabla decapata se obtine folosind un proces tehnologic modern fiind destul de diferita fata de tipurile clasice de materiale din aceeasi gama ce pot utilizate in aceleasi tipuri de proiecte. Datorita acestor aspecte, specialistii din domeniul constructiilor au inceput sa se reorienteze din ce in ce mai mult catre tabla decapata, in scopul realizarii de proiecte cat mai rezistente si de o foarte buna calitate.

Astfel, procesul prin care se realizeaza tabla decapata contine o etapa de laminare la rece. Mai concret, materia prima din care se realizeaza acest material, adica otelul, este rulat si presat succesiv, printr-o serie de role special utilizate in cadrul acestui tip de productie, pentru a fi subtiat pentru a obtine o serie de grosimi in functie de necesitati. Apoi, urmeaza laminarea la rece a acesteia, ce permite, dupa cum am spus, subtierea sa pana la grosimile dorite pentru produsul finit. Un aspect foarte important de mentionat este reprezentat de faptul ca tot procesul de productie al tablei decapate se desfasoara la o temperatura foarte joasa, fapt ce permite o prelucrare mai exacta.

Tabla decapata se utilizeaza intr-o gama destul de variata de aplicatii

Datorita procesului de productie si al materiei prime din care este obtinuta, tabla decapata este un material ce detine o calitate si o rezistenta foarte bune, aspect ce o face foarte cautata si utilizata.

Asadar, acest material este parte componenta a proiectelor in cadrul carora se realizeaza piese pentru automobile, aparate electrocasnice, mobilier si chiar a parapetilor pentru autostrazi. Mai mult decat atat, in ultima perioada, tabla decapata pe care o poti comanda online de pe mesterumanole.ro mai este utilizata si in cadrul industriei publicitare, fiind folosita pentru realizarea de panouri sau altor diferite tipuri de constructii ce au ca scop principal promovarea.

Astfel, acum ai cateva informatii pe care trebuie sa le stii despre acest material. Varietatea de utilizari si avantajele tehnice pe care le are au facut ca tabla decapata sa fie din ce in ce mai utilizata pentru realizarea proiectelor mentionate anterior.

Ce mai trebuie sa stii?

Procesul de laminare la rece este principalul diferentiator al tablei decapate fata de restul tipurilor de tabla, care sunt laminate la cald. Acest proces special prin care este creata aceasta ii permite mentinerea unor proprietati special de tipul celor electromagnetice si de sudabilitate foarte bune si ii ofera acesteia o calitate net superioara fara de restul alternativelor de pe piata. Materialul de baza din care este obtinuta isi mentine atributele initiale, nefiind alterat la cald in niciun fel.

Pe langa aceste lucruri, la scurt timp dupa finalizarea procesul de productie al tablei decapate, o pelicula subtire de protectie anticoroziva ii este aplicata, pelicula care ii asigura protectie pana in momentul in care aceasta este utilizata. Acesta pelicula poate fi usor indepartata, lasand loc vopselurilor ce pot fi aplicate foarte simplu dupa o buna curatare prealabila, realizata intotdeauna cu solutii alcaline speciale.

Ai nevoie de tabla decapata? O gasesti la Mesteru Manole la un super pret

Asadar, putem spune ca tabla decapata de la Mesteru Manole este un material ce are o serie de caracteristici foarte cautate de specialistii care activeaza in domeniul constructiilor, cu atat mai mult cu cat atributele mentionate mai sus reprezinta diferentiatori foarte importanti fata de alternativele de pe piata.

Tabla decapata castiga, in special prin procesul de productie ce nu implica temperaturi ridicate, o serie de caracteristici speciale, precum cele electromagnetice sau de formabilitate. In plus, dimensiunile unei foi de tabla decapata sunt mult mai usor de stabilit cu precizie decat in cazul altor tipuri de tabla. Toate acestea elemente, precum si calitatea ridicata, fac din tabla decapata intotdeauna alegerea numarul unu pentru constructorii care se implica in proiecte complexe si moderne, in care calitatea materialelor folosite este foarte importanta.