Noile campanii sociale derulate de Schwartz Dorian

BUCURESTI - 28 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica Romgermed, care a luat nastere in 1999 din dorinta domnului Dorian Schwartz a reusit sa investeasca extrem de mult in tehnologie si in relatiile cu pacientii. Datorita acestor lucruri, Dorian Schwartz a reusit sa deruleze campanii sociale prin care a reusit sa faca extrem de bine extrem de multor persoane cu persoane cu posiblitati reduse.

Schwartz Dorian

Schwartz Dorian

 Acesta a reusit sa infiinteze campania “Conectati la viata” unde impreuna cu Romgermed au reusit sa ofere asistenta medicala gratuita pentru extrem de multe sate izolate geografic. 

Cateva dintre campaniile derulate de Schwartz Dorian

Campanii din liceu – Dorian Schwartz, timp de 2 ani a reusit sa deruleze in liceele din Bucuresti niste teme de interes social ridicat: “eliminarea violentei din scoli”, “educatie sanitara”, “lupta impotriva drogurilor”.Sustinere financiara a tinerilor la medicina – Dorian Schwartz a reusit sa sustina financiar tinerii care au dorit sa urmeze Facultatea de Medicina.Campania “Conectati la viata” – Dorian Schwartz si clinica Romgermed au reusit sa ofere asistenta medicala gratuita multor comunitati izolate geografic. Aceasta campanie a fost extinsa foarte mult pentru ajutorarea cu hrana, asistenta medicala si mijloace de subzistetnta pentru sinistratii din zona Moldovei.

Despre campania „Contectati la viata” pe care acesta a derulat-o

Campania “Conectati la viata”, initiata de Dorian Schwartz alaturi de Grupul Medical Romgemerd a trecut si prin comuna Zalha – sat Valea Ciurenilor din judetul Salaj.
Pentru oamenii din Valea Ciurenilor timpul este cel mai mare dusman. In cele 10 case care inca mai sunt locuite, batranii traiesc din amintiri isi hranesc fiecare zi cu peisaje desprinse din basm. In alta ordine de idei, acestia sunt singuri, bolnavi si nici nu doresc sa plece pe la casele copiilor la oras pentru ca toata viata lor este acolo, in satul Valea Ciurenilor.

Cei de la Grupul Romgermed, alaturi de medic i-au gasit pe batrani in pragul caselor lor. Medicii au intrat in fiecare gospodarie si au acordat consulturi de specialitate, le-au intins o mana de ajutor si le-au ascultat durerea.