Polistiren expandat – alegeri de top recomandate de specialistii Marola

BUCURESTI - 21 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Polistiren expandat are o serie de proprietati care pot fi transformate intr-un material foarte calitativ. Cel mai bine este sa aveti o idee generala.

polistiren expandat

polistiren expandat

Marola va invata totul despre polistiren expandat

Polistiren expandat este una dintre cele mai utilizate metode pentru izolarea cladirilor. Indiferent daca ne referim la izolare interioara, exterioara, acoperis sau podea, acestea sunt cele mai utilizate materiale. Mai mult, acest material de izolatie este folosit si pentru confectionarea unor produse diverse, cum ar fi caserola, sticla si chiar ambalaje. Cu acest material foarte apreciat de experti, temperatura produsului mutat poate fi mentinuta constanta.

Caracteristici de baza pe care le gasim la acest material atat de cautat

Dupa cum am mentionat polistirenul expandat are si cativa concurenti pe piata. Prin urmare, este posibil sa va intrebati de ce este selectat acest izolator fata de alt izolator. Motivele sunt variate si variaza de la proiect la proiect.

Primul motiv pentru alegerea polistirenului expandat este acela ca acesta nu este usor afectat de factori externi. Dupa cum stiti, cel mai bine este sa alegeti materiale durabile, desi este mai ieftin.

Polistiren expandat are o serie de proprietati care pot fi transformate intr-un material foarte calitativ. Cel mai bine este sa aveti o idee generala a proiectelor care vor fi utilizate in diferite proiecte de constructii pentru a facilita integrarea.

Una dintre proprietatile utile ale acestui material este ca poate fi achizitionata in diverse dimensiuni. Dimensiunea acestui material poate fi cuprinsa intre 1 si 20 cm. Prin urmare, in functie de nevoile proiectului, puteti alege polistiren expandat cu dimensiunea care se integreaza cel mai usor in proiect. Un alt atribut de luat in considerare este faptul ca este un material durabil, care poate rezista cu usurinta la factori externi.

Alege Marola pentru solutii de top!

Doar cu ajutorul polistirenului expandat, este posibil sa incetinesti transportul vaporilor din cladire spre exterior, ceea ce face ca aceasta caracteristica sa fie unica. Rolul principal este sa izoleze, sa nu creasca rezistenta structurii corespunzatoare sau sa o incarce. De asemenea, un avantaj major este ca poate fi utilizat in zone cu umiditate ridicata.

Ascuns sub tencuiala, nu vor exista probleme estetice dupa instalare.

In plus, intrucat polistirenul expandat nu absoarbe vaporii de apa din atmosfera, nu exista pierderi de performanta de izolare termica.

Prin urmare, polistirenul expandat este recomandarea principala a expertilor in constructii.