Procedurile de remodelare corporala utilizeaza ultrasunete pentru slabit!

BUCURESTI - 26 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Ultrasunete accelereaza si creste de la molecular la olecule, care incalzesc eficient straturile profunde ale locurilor de formare a celulitei.

ultrasunete

ultrasunete

Afla mai multe despre ultrasunete

Multe femei se confrunta cu probleme legate de natura inestetica a corpului lor. Zonele de grasime si vergeturile de pe corp le fac adesea inconfortabile, desi aceasta poate fi doar o problema de perceptie. Din acest motiv, tot mai multi oameni apeleaza la diverse metode pentru a le minimiza. Multi dintre ei au gasit cea mai eficienta modalitate de a scapa de problemele inestetice. Ei aleg tratamentul cu ultrasunete deoarece poate imbunatati elasticitatea si fermitatea pielii.

Despre avantajele procedurii

 

Ultrasunete

    accelereaza si creste de la molecular la olecule, care incalzesc eficient straturile profunde ale locurilor de formare a celulitei.Produce un efect asemanator febrei in celulele adipoase, care, la randul sau, declanseaza eliberarea grasimii stocate pentru a regla temperatura tesuturilor.Aceasta frecventa specifica este singura frecventa care ofera un efect dublu: inhiba receptorii alfa responsabili de depozitarea grasimilor (lipogeneza), si in acelasi timp stimuleaza receptorii beta si induce lipoliza prin cresterea secretiei de norepinefrina, promovand astfel eliminarea grasimilor;Vibratii de mare viteza (1 milion de vibratii pe secunda);Produce un efect de caldura mai mare de 50 de grade Celsius asupra celulelor adipoase;Imbunatateste conturul si textura pielii.

Rezultatele tratamentului cu ultrasunete:

    Imbunatateste aspectul inestetic al vergeturilor prin efectul sau de defibrilare asupra refacerii tesuturilor si fibrelor de elastina si colagenAtenuarea microscopica si macroscopica a sectiunii unitatii de grasimeDistruge nodulii adiposi locali prin actiunea mecanica si termica a echipamentului cu ultrasunete, aceasta actiune poate provoca chiar dizolvarea grasimilor prin patrunderea in profunzime (4-5 cm) in creme si substante active.Prin caldura si presiunea sonora, activeaza metabolismul celular, creste circulatia sangelui, stimuleaza celulele sa elibereze toxine si sa se transfere in sistemul limfatic, dar reduce si centimetri.

Te asteptam in centrul de remodelare corporala Fysiogans ca sa obtii si tu rezultate garantate in urma procedurilor potrivite nevoilor tale!

Taguri: ultrasunete