Tabla decapata, un material versatil si util

BUCURESTI - 5 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Tabla decapata reprezinta unul dintre cele mai versatile materiale metalurgice, gasindu-si intrebuintare intr-o varietate mare de proiecte de constructii.

tabla decapata

tabla decapata

Tabla decapata reprezinta unul dintre cele mai versatile materiale metalurgice, gasindu-si intrebuintare intr-o varietate mare de proiecte de constructii. Aceasta aplicabilitate variata este oferita in principal de existenta a doua moduri de confectionare a acesteia, fiecare mod oferind caracteristici diferite si adaptandu-se diferitelor proiecte.

Este un material realizat din otel. Materia prima este rulata si presata de mai multe ori pana la obtinerea grosimii dorite, acest lucru realizandu-se fie prin laminare la cald, fie prin laminare la rece, in cazul din urma fiind posibila obtinerea de table cu grosimi mai mici. Indiferent de modelul ales, veti avea siguranta ca produsul achizitionat este unul de o calitate excelenta.

Daca alegeti tabla decapata confectionata prin procesul de laminare la rece, acesta va fi potrivita proiectelor ce necesita elemente cu o precizie crescuta, putand fi achizitionata cu grosimi mai subtiri fara a pierde din rezistenta. De asemenea, tabla poate fi sudata fara dificultati.

Ce caracteristici prezinta tabla decapata?

Densitate crescuta – materia prima din care este confectionata, otelul, este considerat un material greu, cu o densitate mare, acest lucru contribuind la buna rezistenta;

Fuzibilitate – pentru acest lucru, tabla decapata poate fi topita la anumite temperaturi;

Luciu metalic – acesta se obtine prin procesul de lustruire;

Conductibilitate termica – astfel fiind ideala in cadrul instalatiilor ce necesita o incalzire si o racire rapida;

Conductibilitate electrica – aceasta are capacitatea de a conduce curentul electric;

Dilatare termica – odata cu cresterea temperaturii, materialul isi poate mari dimensiunile;

Rezistenta la coroziune – fiind protejata de actiunea agentilor corozivi, tabla decapata are o durata de viata indelungata, pastrandu-si proprietatile in timp.

La ce poate fi utilizata?

Versatilitatea tablei o face usor de integrat in numeroase tipuri de proiecte de constructii. Tabla decapata se poate folosi pentru realizarea pieselor pentru automobile, parapetilor pentru autostrazi, aparaturii electrocasnice, rafturilor de depozitare, elementelor pentru industria publicitara si diferite alte confectii metalice.

De la Mesteru Manole puteti achizitiona tabla decapata de o calitate superioara

Mesteru Manole un magazin online ce a carui oferta include numeroase materiale de constructii din toate categoriile. Aici veti gasi inclusiv tabla decapata calitativa de diferite tipuri si dimensiuni, in functie de nevoile si cerintele proiectului dumneavoastra de constructii. Mesteru Manole este partenerul tau de incredere in constructii! Descopera online cea mai variata gama de produse.