Te pregatesti sa urmezi o procedura de cavitatie? Iata ce trebuie sa stii

BUCURESTI - 26 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Metoda prin cavitatie utilizeaza ultrasunete cu o frecventa joasa, producand niste bule mici de gaz cu scopul de a reduce celulele de grasime.

cavitatie

cavitatie

Procedura de cavitatie este una dintre cele mai moderne si eficiente mdetode in corectarea si eliminarea tesutului adipos. Daca te pregatesti sa urmezi o astfel de procedura, in acest articol gasesti cele mai utile si importante aspecte si sfaturi de care ai nevoie.

Iata ce trebuie sa stii despre procedura de cavitatie

Poate ca pana acum nu ai fost informata in mod complet despre procedurile de remodelare corporala, insa te anunt ca acestea reprezinta cele mai eficinte metode de a scapa de kilogramele in plus, desigur daca adopti un stil de viata cat mai sanatos.

Printre aceste metode minune se incadreaza si sedintele de cavitatie care datorita beneficiilor acesteia, ea poate fi asemanata chiar cu o liposuctie chirurgicala. Dar, avantajul pe care il are in plus este faptul ca este nedureroasa, in comparaie cu liposuctia.

Metoda prin cavitatie utilizeaza actiunea unor ultrasunete care au o frecventa joasa, producand niste bule mai mici de gaz cu scopul de a reduce membranele celulelor adipoase de grasime. Ulterior, ele sunt absorbite de limfa si sunt drenate prin sistemul limfatic.

 

Care sunt cele mai importante indicatii care trebuie respectate?

Nu consumati, cu cel putin o zi inainte de inceperea tratamentului produse alimentare bazate pe grasimi. Atat inainte, cat si in timpul si dupa finalizarea tratamentului incercati sa mentineti o dieta cat mai echilibrata, lipsita pe cat posibil de grasimi;

Imediat dupa ce ati terminat sedinta de cavitatie, nu uitati sa va hidratati. Un minimum de 2 litri de apa plata este mai mult decat ideala pentru o hidratare corespunzatoare a organismului;

Completarea tratamentului prin cavitatie cu o drenare limfatica eficienta va va ajuta sa scapati mai repede de grasimile din corp si, astfel, sa ajungeti la greutatea ideala mult mai repede, fara prea multe investitii.

Despre rezultate

De cele mai multe ori, unele rezultate vor fi vizibile imedita. Dar, intregul proces poate dura chiar si pana la cateva zile pana sa ajungeti sa aveti o forma cat mai definita. Cele mai bune rezultate pentru cavitatie pot fi observate in aproximativ 72 de ore de la inceperea tratamentului.

Acestea depind de canttatea de grasime avuta si eliminata ulterior si inclusiv inclusiv de cat timp in urma s-a instalat si cat de densa este. De regula, va puteti astepta la 1 pana la aproximativ 2 centimetri de pierdere a grasimilor. Un centimetru dupa primul tratament si pana la 2 centimetri de pierdere dupa fiecare tratament ulterior.

Taguri: cavitatie