Tratamentul cu ultrasunete ajuta in procesul de slabire

BUCURESTI - 17 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Minunile sunt chiar posibile si pot fi realizate prin ultrasunete .

ultrasunete

ultrasunete

Apeleaza si tu la sendintele cu ultrasunete

Minunile sunt chiar posibile si pot fi realizate prin ultrasunete.

Acesta este motivul pentru care echipamentul utilizat in terapia cu ultrasunete este deosebit de potrivit pentru remodelarea corpului sau a fetei.

Datorita utilizarii sale, conturul corpului nu ar trebui sa mai fie o problema. Doamnele care doresc sa aiba o silueta de invidiat in timpul vacantei de iarna pot uita dieta.

Ele pot arata mai bine doar prin utilizarea terapiei cu ultrasunete si pot obtine rezultate mai eficiente in mai putin timp.

Motivul real pentru alegerea terapiei

Putem spune ca terapia cu ultrasunete este un mod destul de versatil de a slabi. Rezultatele sunt mai bune decat orice alte metode alternative de slabire pe care le gasiti intr-un centru dedicat de remodelare din tara. Cu alte cuvinte, operatia de reducere a grasimii cu ultrasunete poate fi utilizata pe aproape orice parte a corpului, atata timp cat aveti exces de celule grase. Cele mai frecvente puncte de tratament includ abdomenul, coapsele, fesele sau spatele;

Aceasta este metoda preferata, deoarece este neinvaziva. Aceasta inseamna ca, spre deosebire de liposuctie, aceasta procedura de indepartare a grasimilor nu necesita interventie chirurgicala. Prin urmare, nu exista nicio indoiala ca va spunem ca utilizarea anesteziei sau a bandajelor este inadecvata. Ca sa nu mai vorbim ca nu vei vedea nici o picatura de sange.

Veti remodela corpul intr-un mod natural. Este incredibil, dar este adevarat. Terapia cu ultrasunete utilizeaza ultrasunete de intensitate redusa pentru a descompune celulele adipoase si a le transforma in lichide. Cu toate acestea, ca urmare a actiunii, tesuturile din jur raman intacte. Prin urmare, odata ce celulele adipoase sunt lichefiate, acestea sunt eliminate prin sistemul limfatic. Foloseste-ti propriul corp pentru a elimina procesul in mod natural.

Din punct de vedere medical, utilizarea ultrasunetelor nu este periculoasa

Stim ca atunci cand auziti despre un tratament care poate utiliza raze, multi dintre voi va veti simti speriati, deoarece credeti ca va va dauna corpului. Dar retineti ca nu este cazul. In timpul si dupa tratament, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la orice posibil disconfort.

In cel mai rau caz, veti simti doar o caldura simpla si subtila. Acest lucru se datoreaza faptului ca bagheta cu ultrasunete actioneaza pe intreaga suprafata a pielii.

Taguri: ultrasunete