Un roll-up este un sistem de promovare extrem de avantajos

BUCURESTI - 30 martie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Promovarea cu un roll-up este necesara atunci cand doriti sa cresteti gradul de cunoastere a marcii sau cand aveti nevoie de un sistem de expozitie in timpul unui eveniment. Prin el, cu siguranta vei fi remarcat si nu doar ca vei obtine rezultate imediate, dar vei beneficia si de rezultate pe termen lung. Indiferent daca aveti nevoie de el la o expozitie, showroom sau mall, produce rezultate care au un impact puternic asupra celor prezenti.

Avantaje

roll-up

Afla de aici ce caracteristici prezinta un roll-up

Avantaje

Roll-Up este un sistem expozitional simplu de asamblare si dezasamblare care are un impact vizual ridicat asupra publicului. Este usor de utilizat si are o durata de viata lunga, astfel incat poate fi folosit in mai multe campanii publicitare, imprimarea poate fi schimbata dupa cum este necesar, iar sistemul poate fi refolosit cu diferite monitoare.

Roll Up este un sistem de promovare a expozitiei care este usor de observat de potentialii clienti, iar forma sa fizica face afisarea informatiilor publicitare mai interactiva.

Aplicatii agregate

Roll-Up este ideal pentru evenimente cu un numar mare de vizitatori, cum ar fi targuri, expozitii, simpozioane. Roll-Up poate fi folosit si pentru a indica campanii publicitare de interior si exterior, cum ar fi zonele de cumparaturi sau intrarile in afara unui magazin.

Promoveaza longevitatea

Beneficiul final al suporturilor roll-up pentru bannere este durata lor lunga de viata. Spre deosebire de reclamele TV, reclamele radio, reclamele in ziare sau chiar pliantele partajate pe strada, rezultatele lor sunt scurte si costisitoare, iar rolele pot fi folosite din nou in orice moment.

In plus, eficienta acestui sistem de afisare poate fi impresionanta, atata timp cat calitatea imaginii este buna si informatiile sunt potrivite pentru publicul tinta. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre sistemul de afisaj roll up, va rugam sa vizitati site-ul mareleprint.ro si sa descoperiti diverse produse publicitare pe care le puteti folosi in promotiile afacerii dvs.!

Taguri: roll-uproll-up banner
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suits-advertising/un-roll-up-este-un-sistem-de-promovare-extrem-de-avantajos