Vrei sa ai parte de un iluminat unic? Foloseste benzi led!

BUCURESTI - 12 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Un sistem realizat din benzi led iti poate oferi foarte multe avantaje si iti poate produce efecte unice.

benzi led

benzi led

Benzile led au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate mai ales in magazine, centre comerciale, showroom-uri sau alte spatii, pentru ca ofera posibilitatea de a crea efecte luminoase deosebite si de impact.

Acestea sunt foarte usor de utilizat si de montat pentru a da un plus valoare unui spatiu. Faptul ca acestea se gasesc de diferite culori fiind de asemenea un aspect foarte important de luat in calcul.

Eficienta si performanta sunt principalele calitati pe care le are un sistem realizat din benzi led

Avand in vedere ca folosesc tehnologia pe baza de led, acestea consuma putin curent electric oferind o lumina foarte performanta.

In plus, acestea au o durata de viata foarte ridicata si se monteaza foarte usor. Poti sa folosesti benzi led ca accesorii pentru piesele de mobilier, in cluburi, in baruri etc. Ele pot scoate in evidenta orice incapere sau orice loc si spatiu in care sunt folosite. Cu ajutorul acestora se pot crea efecte de design modern care vor atrage imediat privirile oamenilor.

Avand in vedere ca acestea se gasesc in culori diverse precum: alb, alb cald, alba rece, verde, albastru, galben, rosu si nu numai, este clar ca acestea se pot folosi oriunde si ca doar imaginatia si creativitatea conteaza.

Pe langa factorul estetic, benzile led ofera multe avantaje precum: durata de viata ridicata, rezistenta la socuri, eficienta ridicata, consum mic de energie si diferite tipuri de lumina emise. De asemenea, acestea pot fi taiate si indoite pentru a se potrivi oricarei suprafete unde se doreste a fi montate.

De asemenea, sunt rezistente la apa, deci pot fi folosite si in exterior fara probleme. In plus, rezistenta la socuri este de asemenea un plus pe care il au si pentru iluminatul exterior.

De ce sa alegi si tu benzi led pentru iluminare?

In zilele noastre, acestea au ajuns sa fie o modalitatea de iluminare din ce in ce mai folosita.

Pot fi folosite pentru a ilumina designul interior al unei case, cluburi, mobilier, avand in vedere ca aceasta este foarte usor de utilizat. Fiind versatila se pot pune in practica multe idei de iluminat arhitecturale cu ajutorul unei benzi led.

Avand in vedere ca are dimensiuni mici, ca este flexibila si se poate adapta foarte usor oricarui tip de spatiu, aceasta este considerata un sistem de iluminat ce ofera multe avantaje si poate fi folosit in foarte multe domenii fara probleme.

Cum aceasta poate emite lumina sub forma a mai multor culori, utilizarea sa este din ce in ce mai cautata pentru a se obtine designuri interioare spectaculoase.

Cum sa alegi produsul de care ai nevoie?

Caracteristicile unei benzi led sunt urmatoarele:

Culoare: alb rece, alb cald, rosie, albastra, verde, galbena si RGB;

Tensiune: 220V, 24V si 12V;

Putere: 3.6W, 4.8W, 7.2W, 9.6W, 14.4W, 16W, 18W si 20W. Aceste puteri sunt pentru 1 mentru liniar;

Flux luminos: aceasta caracteristica este direct proportionala cu puterea pe care o are. Astfel, cu cat puterea este mai mare cu atat fluxul este mai puternic;

Grad de protectie: IP20 (fara protectie) si IP6X (protectie la umezeala);

SDA: orice banda led are pe partea inferior scotch dublu-adeziv pentru o prindere usoara si rapida.

Un sistem de iluminat cu benzi led este un sistem ce poate fi instalat ce aproape orice persoana, cu un minim de cunostinte tehnice si atentie. Daca vrei sa-ti cumperi si tu un sistem de iluminat modern, economic si durabil, intra acum pe www.led-concept.ro unde gasesti o gama foarte varianta de produse la cele mai mici preturi din online.

Taguri: benzi led
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suits-advertising/vrei-sa-ai-parte-de-un-iluminat-unic-foloseste-benzi-led