Capcane de gandaci ecologice

BUCURESTI - 8 decembrie 2008

Comunicat tip General in Social

Cea mai sigura si curata cale de a elimina gandacii fara a utiliza chimicale sau otrava. Capcana pentru gandaci Trap-A-Roach este construita sub forma unei case in miniatura care contine un clei pentru captarea gandacilor si in centrul capcanei se va pune atractantul special care se livreaza odata cu capcana.

Frima Summit Agro anunta relansarea pe piata a Capcanelor pentru gandaci Trap-A-Roach Hoy-Hoy
Cea mai sigura si curata cale de a elimina gandacii fara a utiliza chimicale sau otrava. Capcana pentru gandaci Trap-A-Roach este construita sub forma unei case in miniatura care contine un clei pentru captarea gandacilor si in centrul capcanei se va pune atractantul special care se livreaza odata cu capcana.
Acesta este un feromon ce atrage gandacii in interiorul capcanei si apoi raman prinsi in mini-casa cu ajutorul cleiului.

De ce sa alegeti capcanele:
oSunt usor de utilizat
oNetoxic pentru om si animale
oNu polueaza mediul inconjurator.
oClei de foarte buna calitate ce asigura o perioada lunga de folosire a produsului.

Mod de utilizare:
- Puneti capcana langa perete in locuri ferite de razele directe ale soarelui;
- Pentru a obtine rezultatele cele mai bune intr-un timp scurt este recomandabil sa utilizati concomitent mai multe capcane pe care le veti amplasa in diferite locuri din incapere.
- Daca dupa cateva zile nu se prind gandaci in capcana, mutati-o in alt loc din incapere deoarece inseamna ca nu sunt infestari cu gandaci in zona respectiva.
- Capcanele sunt utilizabile cca. 3-4 saptamani dupa ce se scoate hartia protectoare de pe partea prevazuta cu clei.

Unde sa folosim capcanele:
- Capcana poate fi utilizata atat pentru prinderea (combaterea) gandacilor existenti in incapere cat si ca o metoda de depistare daca exista sau nu gandaci in anumite locuri precum si gradul de infestare.

Cum sa pregatim capcana pentru utilizare:
- La capetele de acces in interiorul capcanei se vor lipi cele 2 bucati de hartie cu asperitati care faciliteaza accesul gandacilor in capcana.
- Dezlipiti hartia de pe partea inferioara, prevazuta cu clei, a capcanei.
- Scoateti cu atentie din hartia protectoare atractantul special ambalat in folia de plastic si puneti-l cu tot cu folie in centrul capcanei pe partea cu clei.
- Construiti minicasa prin imbinarea acoperisului acesteia.

Accesoriile mentionate mai jos se livreaza odata cu capcana .
- Pachetelul din folie de plastic, ce contine atractantul ambalat in hartia protectoare care se scoate de pe pachetel si se arunca.
- Cele doua fasii de hartie cu asperitati.

Despre SUMMIT AGRO ROMANIA SRL

Summit Agro este o cumpanie cu capital integral Japonez, subsidiara a Sumitomo Corporation Japonia. Obiectul principal de activitate il reprezinta importul si distributia produselor pentru agricultura (pesticide, seminte, ingrasaminte), produse pentru tratat lemnul, si produse pentru ingrijirea casei (dezodorizante, capcane de gandaci, produse pentru curatat instalatiile de aer conditionat casnice si auto etc.)
Valerian Augustin ISTOC
Summit Agro Romania SRL
Str. Clucerului nr. 55, Etaj 3, Sector 1
Bucuresti - 011361
Tel. +40-21-223-14-34
Tel. +40-21-223-14-47/48/49
Fax. +40-21-223-14.92
Mob. +40-748.19.63.64
www.sarom.ro; valerian.istoc@sarom.ro
valerian.istoc@refreshair.ro