GoTravel - 0% comision de administrare pentru rezervarile online ale biletelor de avion

BUCURESTI - 21 iulie 2010

Comunicat tip General in Turism

Comision zero la biletele de avion rezervate online, cele mai cautate destinatii din toata lumea, cazare in tara si in strainatate cu acces la peste 80.000 hoteluri, evenimente, pachete de vacanta la preturi incredibile... Totul la GO TRAVEL, pe un website functional si usor de navigat, cu o imagine moderna si tehnologie de ultima generatie.

Promotia verii

In lunile iulie si august avem 0% comision de administrare pentru rezervarile online ale biletelor de avion catre orice destinatie, cu orice companie aeriana. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa cauti itinerariul dorit si sa iti rezervi online biletul de avion. Noi iti vom trimite pe mail biletul electronic.

Peste 18 ani experienta pe piata romaneasca

Produs a peste 18 ani de experienta pe piata turistica romaneasca, GO TRAVEL este o companie membra a grupului de firme SunMedair, creata pentru a reinventa conceptul de calatorie.

Experienta a dovedit ca fiecare serviciu are personalitatea sa, fiecare solicitare este unica, asa ca flexibilitatea imbinata cu inalta calitate a serviciilor GO TRAVEL sunt legile fundamentale dupa care ne conducem si care se reflecta in fiecare dintre produsele noastre. Serviciile GO TRAVEL includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuildings, conferinte, lansari de produse etc.), rent-a-car, pachete de vacanta la preturi incredibile, aproape oriunde in tara si in lume.

gotravel.ro - un nou mod de a calatori

In 2010, GO TRAVEL si-a propus o schimbare. Intreg site-ul gotravel.ro a fost regandit si upgradat la o noua imagine ce anticipeaza noile tendinte in turism – destinatia mult visata la un click distanta. Noua tehnologie online este user friendly, ofera acces rapid la pachetele de vacanta si ofertele de calatorie, precum si la informatiile la zi, relevante pentru oricine doreste sa calatoreasca.
In spatele acestei moderne interfate prietenoase, clientii sunt asteptati si consiliati de o echipa de specialisti cu experienta in marketingul turistic online.
Verde la vacante!

Vacantele perfecte cer o panificare atenta. Daca suntem pregatiti cum trebuie si nu lasam nimic sa ne strice planurile, fiecare zi de vacanta devine o colectie memorabila de trairi si amintiri. De aceea, GO TRAVEL a lansat recent linia verde speciala pentru vacante, unde un consultant GO TRAVEL va explica orice detaliu al unei vacante reusite. Din acelasi motiv, am definit pachete de vacanta pe toate gusturile si am identificat sfaturi practice pentru orice calatorie reusita. Totul la un telefon gratuit distanta... 0 800 800 676,