Cadouri pentru angajati sau copiii angajatilor dumneavoastra incepand cu 50,00 RON!!

BUCURESTI - 28 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Sunshine Gifts, firma specializata in a va oferi cadourile cele mai frumoase si utile la cele mai mici preturi, va prezinta oferta de Craciun.

Craciunul este momentul in care trebuie sa ne indreptam atentia nu numai catre clienti, ci si catre angajatii nostri.

Pentru ca este o perioada foarte aglomerata, dar si cu o foarte mare incarcatura emotionala.Orice bun manager stie ca acum este momentul intreprinderii unor actiuni de fidelizare a angajatilor si orice gest din partea acestuia (prime, cadouri, petrecerea firmei etc) are un efect mult mai mare in constiinta angajatului decat in alte perioade ale anului. La fel, lipsa oricarei recunostinte pentru munca prestata, din partea angajatorului, este resimtita mult mai acut acum, cand se daruieste si se primeste.

Sunshine Gifts, firma specializata in a va oferi cele mai frumoase cadouri, intelege ca uneori e greu sa oferi prime care presupun platirea unor taxe suplimentare la stat. De aceea noi va propunem varianta cadourilor care, pe de-o parte sunt incluse in cheltuieli, iar pe de alta parte, au fost gandite ca genul de cadou cu care un angajat se poate duce acasa, la familie sau il poate pune sub pomul de Craciun.

Pretul unui cadou:

69,90 RON (pentru angajati)
50,00 RON (pentru copiii angajatilor).


Livrarea se face la sediul dumneavoastra gratuit.

Oferta este valabila pana la 1 Decembrie 2005.

Despre SUNSHINE INTERNATIONAL SRL

SUNSHINE GIFTS - cadouri la sediul dumneavoastra sau al clientilor dumneavoastra!
TEL: 021/772 75 33
O722 74 88 63
traditionalgiftsro@yahoo.com