CADOURI DE VALENTINES DE LA BIROU

BUCURESTI - 13 februarie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Nu ai timp sa umbli prin magazine si vrei sa-i faci o surpriza partenerului? www.etnomania.ro si noi iti aducem cadoul la birou sau.... i-l livram persoanei iubite cu un mesaj din partea ta!

La aniversari, de sarbatori, cu diverse ocazii... aceleasi cadouri dupa care trebuie sa bati magazinele, sa stai la cozi, sa suporti aglomeratia si... sa nu-ti placa nimic. Stim, si noi am trecut prin asta. Si noi ne-am dorit sa existe o firma la care pur si simplu sa suni, sa-ti alegi cadoul si sa ti-l aduca la birou.

Pe de alta parte, nu te-ai saturat de rutina 'uite ce ti-am luat, ia sa vad ce mi-ai luat mie?'. Nu ai dori sa vii cu ceva spontan, creativ, dar care sa nu te coste o avere? Ce-ai zice daca ai primi din partea iubitei o sticla de sampanie, 2 pahare si un mesaj 'Bem ceva diseara? Te iubesc. Tu adu piscoturile si frisca!'. Si asta chiar in timpul serviciului, dupa o dicutie aprinsa cu seful!

Intra pe www.etnomania.ro. Daca gasesti idei bune, e perfect! Daca nu, da-ne sugestii! Ajuta-ne sa te ajutam si sa-ti aducem pe site exact ceea ce tu cautai!

Despre SUNSHINE INTERNATIONAL SRL

SUNSHINE GIFTS! - CADOURI SURPRINZATOARE!
Firma produce si livreaza cadouri la sediul clientilor.
SUNSHINE GIFT
021/772 75 33
0722 74 88 63
office@etnomania.ro
cadouri@etnomania.ro
www.etnomania.ro
office@etnomania.ro