CADOURILE LUNII OCTOMBRIE

BUCURESTI - 3 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Cate zile de nastere luna asta! Prieteni la care nu mai ai timp sa ajungi sau parteneri de afaceri care stii ca vor aprecia un gest din partea ta! Le poti rezolva pe toate, in timpul in care te ocupi de propriile probleme. Cum? Le trimiti o sticla de vin! Doar atat? Intra pe www.etnomania.ro si o sa vezi cat e de simplu.

De multe ori oamenii spun ca gestul conteaza. De multe ori oamenii se plang ca nu au bani sau timp pentru gesturi nobile si frumoase. Cativa aleg atitudinea potrivita si par de multe ori super oameni. Ii iubim pentru ca niciodata nu ne uita, ii apreciem pentru ca niciodata nu se plang, ii invidiem pentru ca par a gasi solutia tuturor problemelor.

Sunshine Gifts a livrat zeci de cadouri sarbatoritilor sau persoanelor dragi, multe dintre ele chiar surpriza. Reactia nu poate fi descrisa, clientii nostri o stiu.

Nu lasa luna octombrie sa treaca fara a-ti felicita clientii sau apropiatii. Trimite-le o sticla de vin frumos ambalata. Da-ne detalii si noi o sa te ajutam cu un mesaj personalizat.

Fa-ti timp pentru un telefon la Sunshine si ne vei multumi!

Despre SUNSHINE INTERNATIONAL SRL

SUNSHINE GIFTS! - CADOURI SURPRINZATOARE!
Firma produce si livreaza cadouri la sediul clientilor.

SUNSHINE GIFTS
TEL: 772.75.33
office@etnomania.ro
cadouri@etnomania.ro
www.etnomania.ro
office@etnomania.ro