Benvenuti a aniversat cu fast 20 de ani, alaturi de vedete

Oradea - 2 aprilie 2024

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cel mai asteptat eveniment al anului a avut loc la Oradea, unde celebrul brand de incaltaminte, Benvenuti, a aniversat 20 de ani de activitate, iar Catalin Botezatu a pregatit un fashion show incendiar.

Vedete la evenimentul 20 pentru Benvenuti

Dan Pavel, Director General Benvenuti

Benvenuti a sarbatorit cu fast 20 de ani de daruire si pasiune pentru incaltaminte in Romania. Evenimentul aniversar a fost o experienta plina de rafinament si eleganta, care a avut loc intr-un cadru extraordinar, unde invitatii s-au bucurat de fashion show-ul noilor colectii de primavara-vara Benvenuti si Enzo Bertini, momente ce au purtat semnatura unicului Catalin Botezatu si s-au delectat cu un super concert marca The Motans.

Evenimentul a adunat in lumina reflectoarelor unele dintre cele mai mari personalitati din showbizul romanesc, precum Catalin Botezatu, prezentatoarea TV Ilinca Vandici, omul de televiziune Dan Negru, cantaretele Elena Gheorghe si Roxana Nemes, talentatele actrite Diana Dumitrescu, Ioana Ginghina si Cezara Munteanu, frumoasa prezentatoare de stiri Iuliana Pepene si excentrica Raluca Badulescu, alaturi de echipa Benvenuti si impreuna cu alti peste 500 de invitati.

Intreg fashion show-ul de moda care a avut in prim-plan noile colectii de incaltaminte Benvenuti si Enzo Bertini a fost gandit, creat si pus in scena de catre arhitectul momentelor spectaculoase, nimeni altul decat celeburl designer Catalin Botezatu. Cele peste 200 de tinute cu adevarat fastuoase, care au pus in evidenta incaltamintea Benvenuti si Enzo Bertini, au fost semnate Catalin Botezatu si Amavi Fashion.

Colectia de primavara-vara Benvenuti este caracterizata printr-o poveste a imbinarii confortului, a pasilor relaxati, cu structuri si arhitecturi inovatoare. De la vedetele urbane ale zilelor noastre, sneakersii pana la atat de femininii pantofi stiletto,  de la  formele reinterpretate de balerini si mocasini si pana la sandale cu linii senzuale si accesorii bijuterie, aceasta noua colectie este povestea ipostazelor femeii contemporane, puternica si in acelasi timp fragila, energica si plina de senzualitate.

Colectia Benvenuti destinata barbatilor e completarea perfecta a acestei povesti. Veti descoperi in cadrul acesteia de la structuri sport casual in variante monocrome sau cu mici insertii de culoare pana la linii clasice, de o eleganta atemporala, construite in tonuri mai sobre precum blue, negru sau maro.

Intreaga colectie Benvenuti are, insa, un singur numitor comun: este  un adevarat elogiu adus confortului si functionalitatii fiind, concomitent, expresia unui stil extrem de actual si versatil.

Colectia de primavara-vara Enzo Bertini este reprezentata de un mix inedit si fabulos de branduri. O colectie cu care rezonezi si in care iti regasesti inspiratia atat pentru stilul cotidian cat si pentru cel destinat momentelor speciale. Premiata, Karl Lagerfeld, Steve Madden, Valentino, Roberto Cavalli, Tommy Hilfiger, Guess sau Enzo Bertini sunt doar cateva din brandurile celebre care vor delecta clientii cu detalii spectaculoase, constructii arhitecturale si combinatii de nuante luxuriante si neasteptate.

Pentru ca a fost o seara aniversara unde s-au sarbatorit 20 de ani de Benvenuti, gazdele evenimentului au fost cei 4 asociati care au pus bazele indragitului brand romanesc:  Dan Pavel - general manager,  Adrian Certezeanu - administrator,  Adrian Cazu - director dezvoltare si  Gabriel Tepelea – director comercial. Au crezut in visul lor, iar din proiectele si ideile lor Benvenuti a devenit o poveste de succes.

”As dori sa multumesc in primul rand intregii echipe pentru acesti 20 de ani minunati in care am lucrat impreuna, precum si milioanelor de romani care au avut si au incredere in noi si cumpara zi de zi incaltaminte si accesorii Benvenuti. Ne dorim ca toti clientii nostri sa paseasca relaxat alaturi de noi si de acum incolo”, a declarat Dan Pavel, director general Benvenuti.

Conform “Top 50 cele mai puternice branduri romanesti”, clasament realizat anual de catre revista Biz, Benvenuti detinea in 2021 una dintre pozitiile de top, mai exact pozitia 13 in clasament. In plus, Benvenuti este prima companie de fashion retail, ca notorietate de brand, conform aceluiasi clasament.

Totodata, Benvenuti era pe pozitia a 9-a intre brandurile preferate de catre cumparatorii din Romania, conform topului “Most Loved Fashion Brands”, clasament intocmit in decembrie 2022.

Daruirea, pasiunea pentru incaltaminte, dorinta de a oferi produse de o calitate exceptionala cu un design fresh, dinamic si inovator au stat la baza creatiilor brandului.

Pe 25 martie 2004 s-a deschis primul magazin Benvenuti, la Timisoara. In prezent brandul de incaltaminte si marochinarie una dintre cele mai importante, cunoscute si puternice companii din domeniul fashion retail-ului din Romania, detinand 46 de magazine sub brandul Benvenuti si 9 magazine Enzo Bertini. In companie lucreaza peste 400 de oameni, in 29 de orase din Romania, cu 55 de magazine in total. Sediul central se afla la Oradea, cu o suprafata de 1.000 mp pentru zona de birouri si 6.000 mp de spatii de depozitare.

Cifra de afaceri de la inceputul activitatii a fost de 1 milion de Euro in 2004, iar in 2023 a ajuns la 36 de milioane Euro.

Toate produsele din noile colectii sunt disponibile atat in magazinele Benvenuti si Enzo Bertini, cat si in magazinele online https://www.benvenuti.com/ro si https://www.enzobertini.ro/.

Despre companie

Compania Benvenuti a fost infiintata in anul 2004 fiind, in prezent, unul dintre cei mai importanti retaileri de incaltaminte si marochinarie din Romania. Compania opereaza in prezent o retea de 46 de magazine sub brandul Benvenuti si 9 magazine multibrand Enzo Bertini.

De-a lungul celor aproape 20 de ani de activitate, compania Benvenuti s-a implicat in multiple actiuni sociale si a initiat si derulat campanii de marketing care au constituit un adevarat pionierat in domeniul de activitate al companiei. Dintre acestea amintim: “Benvenuti iti deschide portile Romei”, “Benvenuti te incalta cu un BMW SERIA 3” sau “Alege-ti perechea norocoasa”.

Totodata, expansiunea si longevitatea companiei Benvenuti se datoreaza modului  extrem de serios si atent in care este inteles actul vanzarii, in totalitatea lui, atat in ceea ce priveste calitatea produselor comercializate, cat si in ceea ce priveste nivelul  serviciilor oferite de catre intreg personalul companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sunshine-miler-srl/benvenuti-a-aniversat-cu-fast-20-de-ani-alaturi-de-vedete