Fit Food Way a lansat meniurile personalizate la Cluj-Napoca

Cluj - Napoca - 26 februarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate

Peste 50 de personalitati locale au fost prezente in orasul mancarurilor delicioase, Cluj-Napoca, si au invatat cum sa isi mentina un stil de viata sanatos. Fit Food Way a lansat pentru prima data meniurile personalizate, care au la baza discutii individuale cu specialisti in nutritie si dietetica, astfel incat sa ajunga la rezultatele dorite cu un meniu adecvat.

Echipa Fit Food Way

Echipa Fit Food Way

In cadrul evenimentului, moderat de Anca Dinu, invitatii au aflat informatii importante despre modul de pregatire al alimentelor, despre valorile nutritionale ale acestora, dar si despre importanta miscarii pentru un stil de viata sanatos. Pe langa informatiile esentiale despre nutritie, invitatii s-au bucurat de preparatele gustoase si sanatoase pregatite special de catre chef-ul Fit Food Way .

Printre invitati s-au numarat si vedete si influenceri locali, care s-au bucurat de preparate delicioase in cadrul evenimentului: Sandra Bendre, Cornel Crisan, Tiberius Simu, Siltrips si Nicoleta Catargiu.  

Compania a fost inaugurata acum mai bine de 5 ani la Oradea, iar in acest moment este prezenta in 22 de orase din tara cu mancare -sanatoasa/" title="mancare sanatoasa">mancare sanatoasa , cu planuri nutritionale personalizate si cu peste 50.000 de clienti fericiti.

Experti in nutritie si stil de viata sanatos gandesc special meniurile Fit Food Way. In companie lucreaza cei mai buni bucatari, care au vasta experienta in domeniu. Fit Food Way dispune de  programe, produse si meniuri variate pentru clientii sai. Livrarea meselor este gratuita, fiind de ajuns doar adresa de livrare. Astfel clientii reusesc sa economiseasca bani si timp pentru gatit, nu doar sa se bucure de o mancare sanatoasa si gustoasa.

 

Meniuri personalizate adaptate la nevoile fiecaruia

Cel mai nou program nutritional oferit de Fit Food Way il reprezinta menirile personalizate. Acest program este adaptat la nevoile individuale si este construit cu ajutorul specialistilor in nutritie si stil de viata sanatos. Practic fiecare client interesat de acest tip de plan, sta de vorba cu un specialist in nutritie, care, pe baza discutiei, pregateste clientului un meniu personalizat, care sa il ajute sa isi atinga obiectivele stabilite.

”Noi, la Fit Food Way, ne dorim sa intampinam mereu nevoile cu care se confrunta clientii nostri, de aceea am gandit acest planuri de nutritie personalizat, care sa fie adaptat la nevoile individuale ale fiecaruia si ne bucuram ca am avut ocazia sa facem acest lucru chiar in Cluj-Napoca, avand alaturi atatia oameni interesati de o nutritie sanatoasa.”, a declarat Cristian Naca, owner Fit Food Way.

 Pe langa programul personalizat, la FitFoodWay mai exista si alte tipuri de programe nutritionale, in functie de necesitatile fiecaruia, printre acestea se numara: Slabeste sanatos, Mentine-te Fit, Creste masa musculara, Business Lunch, Vegan Business Lunch, Intermittent Fasting, Low Carb Keto, Vegetarian + Peste, Vegan de post si Junior Fit.

 

Planuri personalizate cu nutritionisti implicati

Expertul companiei care gandeste fiecare meniu din punct de vedere caloric si nutritional este doamna Valeria Kiss, specialist in nutritie-dietetica. Pe langa nivelul caloric si cel nutritional, aceasta tine cont si de specificul activitatilor fiecarei persoane, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele dorite.

Valeria ofera clientilor si sesiuni online one-to-one prin telefon, pentru a intelege nevoile nutritionale ale fiecarui client si sa ofere cele mai bune variante de meniuri, care sa ii ajute pe acestia sa obtina rezultatele scontate.

”Am o misiune clara la FITFOODWAY, aceea de a ajuta oamenii sa isi atinga obiectivele de sanatate prin intermediul unei diete corespunzatoare. Ghidez fiecare client spre a face alegeri alimentare sanatoase, care sa vina la pachet cu sanatate si un stil de viata asa cum sa-l doresc.”, spune Valeria Kiss – nutritionist & dietetician FITFOODWAY.

 

Viata echilibrata egal miscare

Corpul uman este o masinarie complexa, care pentru a functiona optim are nevoie de o alimentatie sanatoasa, de somn odihnitor, si nu in ultimul rand, de miscare. Activitatea fizica este esentiala pentru o stare de sanatate optima, indiferent de varsta.

In cadrul evenimentului de la Cluj-Napoca, invitat special a fost Mihai Popa, fitness master trainer. Acesta a vorbit despre cat de importanta este activitatea fizica atunci cand urmezi un plan nutritional, dar si pentru un stil de viata activ.

”Ajut oamenii sa isi recapete forma fizica, iar pentru asta le spun mereu ca este important sa actioneze pe toate planurile. Cheia succesului, pe langa antrenamentele pe care le facem impreuna, este ca fiecare client sa fie foarte atent si la ceea ce mananca, cat doarme si cat timp se relaxeaza. Recomand acest mix pentru o viata senzationala in propriul corp.”, spune Mihai Popa, Fitness Master Trainer.

 

Concept nou de gatire fara prajeli si grasimi nesanatoase

Fit Food Way vine cu un concept nou de gatire, printr-un mod sanatos de preparare, fara prajeli si grasimi nesanatoase. In pregatirea meniurilor se folosesc doar ingrediente naturale proaspete, de cea mai buna calitate.

Cristian Naca, ownerul Fit Food Way, performeaza de peste 15 ani in domeniul alimentatiei publice si a industriei HORECA. Avand studii in ingineria alimentatiei publice si pasionat fiind de nutritie, a dezvoltat acest proiect cu scopul de a imbina expertiza sa cu dorinta de a oferi o alternativa sanatoasa si delicioasa in lumea aglomerata a alimentatiei rapide.

Pentru mai multe informatii despre planurile nutritionale puteti accesa www.fitfoodway.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sunshine-miler-srl/fit-food-way-a-lansat-meniurile-personalizate-la-cluj-napoca