Animal Vet - pentru animale si stapani fericiti

BUCURESTI - 11 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet, Farmaceutic

Pet shopul Animal Vet are acum peste 5000 produse noi si va asteapta cu reduceri de bun venit si de fidelitate.

Reduceri la pet shop online Animal Vet

Reduceri la pet shop online Animal Vet

Animal Vet este cu bucurie prietenul animalelor si al stapanilor acestora inca de la infiintare, din anul 2010, fie ca vorbim despre caini, pisici sau alte animale de companie.

Incepand cu 1 ianuarie 2013, spre deosebire de scumpirile care ne-au inconjurat, Animal Vet va face o mare bucurie si va acorda:

- 5% reducere de Bun venit, apoi

- 10% reducere la toate comenzile ulterioare

- transport gratuit la comenzi peste 150 lei in toata Romania.

Gasiti in Animal Vet peste 10.000 produse, din care 5.000 produse noi, precum medicamente, hrana si vitamine pentru toate animalele de companie precum caini, pisici, pesti, rozatoare, pasari de colivie si reptile, de la peste 160 producatori si branduri renumite de pe intreg continentul.

Un medic veterinar scolit in traditia scolii romanesti de medicina veterinara va sta mereu la dispozitie cu recomandari utile si necesare, inainte de a ajunge la clinica veterinara.

"Va impartasim cu bucurie toate acestea, pentru ca Animal Vet este prietenul animalelor si al stapanilor acestora, in traditie veterinara de la 1850." ne-a declarat Dr. vet. Ilie Adela, medicul iubitor de animale de la Animal Vet.

Taguri: pisicionlinecainimedicamentepetshoppet shophranavitamine