Animal-Vet.ro si Eco-iluminat.ro - 2 proiecte cu 3 premii la Gala Premiilor eCommerce 2011

BUCURESTI - 6 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail, Internet

Cele doua magazine online lansate de Super Eco-Casa in ultimii doi ani, www.Eco-iluminat.ro si www.Animal-Vet.ro au castigat trei premii in cadrul Galei Premiilor eCommerce GPeC 2011 care a avut loc in 22 noiembrie 2011 la Bucuresti.

Premiile obtinute de Animal Vet si Eco Iluminat la GPeC

Premiile obtinute de Animal Vet si Eco Iluminat la GPeC

 Eco Iluminat si Animal Vet respecta legea si bunele practici in comertul electronic, sunt magazine de incredere si au demonstrat utilizatorilor din Romania ca este sigur si din ce in ce mai usor sa cumpere online. 

Bogdan Dobanda

Animal Vet a fost declarat  Cel mai bun magazin Start-up in eCommerce in anul 2011 si Cel mai bun Petshop online din Romania in 2011.

Eco Iluminat a obtinut titlul de Cel mai bun magazin online din categoria "Casa si gradina" in 2011, o reconfirmare a premiului pentru Cel mai bun magazin din categoria "Acasa", castigat in anul 2009.

"Ambele magazine online sunt certificate TRUSTED.ro, adica respecta legea si bunele practici in comertul electronic, sunt magazine de incredere si au demonstrat utilizatorilor din Romania ca este sigur si din ce in ce mai usor sa cumpere online. In afara criteriilor minime TRUSTED, am indeplinit 86 din cele 89 dintre cele mai severe criterii de jurizare de la infiintarea GPeC, pe parcursul unui proces continuu care a durat mai bine de 7 luni. Cei 17 jurati profesionisti si cele peste 120 de persoane din juriul consumator au studiat in cele mai mici detalii toate magazinele inscrise din punct de vedere tehnic si al uzabilitatii si ne-au declarat castigatori.", ne-a declarat domnul Bogdan Dobanda, director de vanzari la Super Eco-Casa.

Multumim agentiei UIS pentru sprijinul profesionist acordat in realizarea si dezvoltarea celor doua magazine.

Multumiri vrem sa aducem de asemenea angajatilor, clientilor si furnizorilor, fara de care nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil.