ECO-iluminat lanseaza colectia 2012 de lustre russian style - NOWODVORSKI

BUCURESTI - 22 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, HoReCa, Retail

Incepand cu iunie 2012, peste 600 de modele noi de lustre cu design rusesc din colectia NOWODVORSKI 2012 sunt disponibile prin www.eco-iluminat.ro.

Lustre Russian style Nowodvorski 2012

Lustre Russian style Nowodvorski 2012

 Colectia de lustre Nowodvorski 2012 se inscrie in demersul nostru de a promova activ iluminatul cu stil desavarsit. 

Bogdan Dobanda

Eco-iluminat lanseaza in iunie 2012 in exclusivitate in Romania, in parteneriat cu Nowodvorski, noua gama de lustre din catalogul 2012.

Lustrele Nowodvorski imbina maiestria artizanilor moderni cu inefabilul din sufletul rus. Nowodvorski este sinonim cu detaliul minutios, finisajul desavarsit si culorile clasice, traditionale, auriu patinat, alb vintage, bronz patinat.

"In calitate de trend setter pe piata corpurilor de iluminat din Romania, oferim in exclusivitate colectia 2012, in care producatorul polonez Nowodvorski s-a intrecut pe sine la creatia noilor colectii de lustre gingase in culori vintage, cu stil desavarsit si frumusete diafana, asa cum numai la curtea imperiala a tarilor Rusiei poti admira" ne-a declarat domnul Bogdan Dobanda, director de vanzari la www.eco-iluminat.ro.

In acest fel, www.eco-iluminat.ro isi consolideaza pozitia de lider pe piata corpurilor de iluminat online din Romania, avand in portofoliu cea mai mare gama de la cei mai importanti producatori europeni: Philips, Osram, Eglo, Globo, Nowodvorski, Klausen, Candellux.