Eco-iluminat lanseaza noua colectie 2013 de Corpuri de iluminat interior si exterior cu leduri

BUCURESTI - 18 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa, Retail

Incepand cu ianuarie 2013, peste 400 de noi lustre, plafoniere, aplice si spoturi cu leduri din colectia 2013 sunt disponibile prin eco-iluminat.ro.

Pendul cu leduri

Pendul cu leduri

 Colectia LEDURI 2013 se inscrie in demersul Eco Iluminat de a promova activ iluminarea economica si ecologica, mai ales in aceasta perioada, in care pretul energiei electrice a crescut si pentru populatie, si pentru industrie. 

Bogdan Dobanda

Eco-iluminat lanseaza in premiera in Romania colectia LEDURI 2013 de corpuri de iluminat super-economice de tip lampi cu senzori si lampi clasice, grupate in 10 categorii:

1. BENZI SI BAGHETE cu leduri, fixe si flexibile, in seturi complete, ideale pentru iluminatul ambiental in spatii de tip HoReCa, unde pot crea o atmosfera trendy, ultramoderna

2. PLAFONIERE cu leduri, ideale pentru iluminatul in zone de trecere, holuri, coridoare, pasaje in care lumina este aprinsa aproape tot timpul.

3. APLICE LED, potrivite in dormitoare matrimoniale pentru citit sau ca si lampa de veghe

4. SUSPENSII LED si pendule reglabile pe inaltime, care pot da o atmosfera mirifica in living sau bucatarie

5. SPOTURI LED, perfecte pentru iluminarea produselor din vitrinele de magazin, pentru orientare in zona scarilor, acolo unde trebuie sa indicati o directie, sau in zone greu accesibile - pentru ca, odata montate, spoturile vor functiona aproximativ 30 de ani la o durata medie de utilizare de 3 ore pe zi (pe fatade inalte, pe garduri greu accesibile, in tavane false din spatii de recreere sau de asteptare, holuri, coridoare din spatii publice sau din locuinte).

6. PROIECTOARE cu leduri pentru iluminarea permanenta economica si de siguranta a fatadelor, a intrarilor si a zonelor de acces.

7. DECORURI LED pentru infrumusetarea caselor la interior sau la exterior.

8. LAMPI DE BIROU cu leduri recomandate pentru durata mare de viata si lumina puternica, bine concentrata asupra planului de lucru.

9. LAMPADARE LED pentru holuri si spatii de asteptare din spatii de tip office, hoteluri si restaurante sau pentru citit si atmosfera in livingurile casnice.

10. VEIOZE cu leduri, care pot fi folosite si la citit, dar si pentru iluminarea produselor din vitrinele de magazin.

"In calitate de trend setter pe piata corpurilor de iluminat din Romania, oferim in exclusivitate aceasta serie noua de lampi, care utilizeaza surse de iluminat cu leduri, special proiectate si inserate in corpuri de iluminat interior si exterior cu forme clasice de lustre, aplice, plafoniere si spoturi. Suntem consecventi in a oferi consumatorilor romani exclusiv produse de inalta calitate, economice si ecologice, al caror impact asupra mediului este redus prin modul de productie, utilizare, functionare si posibilitatea de a fi reciclate. Reusim astfel sa fim in avangarda industriei si sa oferim specialistilor din HoReCa, organizatorilor de evenimente, consumatorilor casnici dar si arhitectilor - noi modalitati de exprimare estetica prin intermediul luminii" ne-a declarat domnul Bogdan Dobanda, director de vanzari la www.eco-iluminat.ro.

In acest fel, Eco Iluminat isi consolideaza pozitia de lider pe piata corpurilor de iluminat online din Romania, avand in portofoliu cea mai mare gama de la cei mai importanti producatori europeni: Philips, Osram, Eglo, Globo Lighting, Massive si Klausen