Eco-iluminat lanseaza noua colectie de lampi SOLARE 2012

BUCURESTI - 6 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, HoReCa

Incepand cu aprilie 2012, peste 250 de noi lampi solare si decoruri solare de nunta din colectia 2012 sunt disponibile prin www.eco-iluminat.ro.

Decor de nunta solar - colectia 2012

Decor de nunta solar - colectia 2012

 Colectia SOLAR 2012 se inscrie in demersul nostru de a promova activ iluminatul economic si ecologic. 

Bogdan Dobanda

Eco-iluminat lanseaza in premiera in Romania colectia SOLAR 2012 de corpuri de iluminat autonome tip lampa solara si decor solar, grupate in trei game:

1. DECORATIVE, colectie cu obiecte din metal sau din plastic, de la decoruri pentru masa de nunta, globuri cu baza de ratan, forme abstracte metalice sau animale de curte realizate manual din ceramica si bambus si pana la candelele solare sau clasicii “pitici” solari.

2. FUNCTIONALE, colectie de obiecte solare cu acumulator pentru iluminatul in camping, spoturi pentru iluminarea ornamentala a arbustilor, torte si aplice cu senzor sau dale luminoase pentru alei.

3. STANDARD, colectie cu forme clasice sau cu plastic glazurat si aplice solare.

"In calitate de trend setter pe piata corpurilor de iluminat din Romania, oferim in exclusivitate aceasta serie noua de lampi, care utilizeaza numai energia primita de la soare. Suntem consecventi in a oferi consumatorilor romani exclusiv produse de inalta calitate, economice si ecologice, al caror impact asupra mediului este redus prin modul de productie, utilizare, functionare si posibilitatea de a fi reciclate. Reusim astfel sa fim in avangarda industriei si sa oferim specialistilor din HoReCa, organizatorilor de evenimente, consumatorilor casnici dar si arhitectilor - noi modalitati de exprimare estetica prin intermediul luminii" ne-a declarat domnul Bogdan Dobanda, director de vanzari la www.eco-iluminat.ro. In acest fel, www.eco-iluminat.ro isi consolideaza pozitia de lider pe piata corpurilor de iluminat online din Romania, avand in portofoliu cea mai mare gama de la cei mai importanti producatori europeni: EGLO, GLOBO, Klausen, Candellux, Steinel.