Eco-iluminat lanseaza noua colectie de lampi TRENDY 2012 - 2013

BUCURESTI - 9 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Monden / Lifestyle, Retail

Incepand cu noiembrie 2012, peste 330 de noi modele de corpuri de iluminat din colectia Trendy 2012 - 2013 sunt disponibile prin www.eco-iluminat.ro.

Colectia corpuri de iluminat Trendy 2012 - 2013 la ECO-iluminat.ro

Colectia corpuri de iluminat Trendy 2012 - 2013 la ECO-iluminat.ro

 Colectia Trendy 2012 - 2013 reprezinta atasamentul nostru pentru produse fresh, actuale, experimentale. 

Bogdan Dobanda

Eco-iluminat lanseaza in premiera in Romania colectia de corpuri de iluminat Trendy 2012 - 2013, grupate in 16 categorii, din care cele mai bine reprezentate sunt:

1. SPOTURILE Trendy, in combinatii spectaculoase intre metale si cristale, cu forme neobisnuite si posibilitatea de a fi montate si aparent, si in pereti falsi.

2. VEIOZELE Trendy, care sunt ce vrei tu sa fie: o lumina functionala – la care sa citesti seara, o lumina decorativa – la care sa te bucuri in linistea serii… si chiar un obiect trendy, cu accente metalice, la care senzatiile tari sunt in curbe, capodopere moderne a unor artizani futuristi, desprinse parca dintr-o retea cu circuite interstitiale cromate.

3. APLICELE Trendy pentru dormitoare moderne, somnoroase dar si neadormite, cu nevoie de lumina buna, care sa nu deranjeze veghea, cu dantelarie metalica atent elaborata, ideale pentru dormitoarele matrimoniale, dar si pentru holuri, coridoare, scari si zone de trecere interioare.

Colectia Trendy 2012 - 2013 este intregita de numeroase lustre, plafoniere, lampadare si suspensii, din care unele sunt echipate si cu senzor de miscare, care aprinde automat lumina si o stinge automat cand nu mai simte miscarea.

"In calitate de trend setter pe piata corpurilor de iluminat din Romania, oferim in exclusivitate aceasta serie noua de lampi trendy, in care jocul de noi materiale, culori și forme garantează faptul că toate corpurile de iluminat din această colecție au un design nou și proaspăt.  Daca te-ai saturat de conventional, daca vrei sa experimentezi, daca ai nevoie de o schimbare, incearca un corp de iluminat din gama Trendy 2012 - 2013." ne-a declarat domnul Bogdan Dobanda, director de vanzari.

In acest fel, www.eco-iluminat.ro isi consolideaza pozitia de lider pe piata corpurilor de iluminat online din Romania, avand in portofoliu cea mai mare gama de la cei mai importanti producatori europeni.