Super Eco - Casa a lansat un concept verde inovator: „eco-iluminat” sau iluminatul casnic ecologic

BUCURESTI - 31 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Responsabilitatea pentru viitorul copiilor nostri si pentru Planeta Pamant inseamna si un iluminat casnic ecologic. Cu o zi inainte de 1 septembrie 2009, data la care becurile de 100 W trebuie sa dispara de pe piata europeana, Super Eco-Casa lanseaza oficial www.eco-iluminat.ro, primul magazin online din Romania cu solutii ecologice pentru iluminat casnic. Sunt combinate aici intr-un concept verde inovator, cele mai recente tehnologii de iluminat ecologic testate in fabricile producatorilor germani de corpuri de iluminat, senzori de miscare si surse de iluminat.

Super Eco - Casa a lansat un concept verde inovator: „eco-iluminat” sau iluminatul casnic ecologic

Ce inseamna Eco-iluminat - solutii ecologice de iluminat?

Eco-iluminat inseamna lumina buna, de calitate, adaptata fiecarei situatii, ca sa poti citi randurile astea si peste ani, tot fara ochelari.

Eco-iluminat inseamna sa consumi putin curent electric – adio becuri de 100 W. O sa contribui si tu la reducerea efectului de sera si a incalzirii globale, pentru ca o sa se elimine mai putin CO2 in atmosfera pentru producerea acestui curent electric.

Eco-iluminat inseamna sa dureze mult, peste 8000 ore – adio becuri de 1000 ore. Adica n-o sa te mai duci una-doua la magazin sa cumperi un bec si n-o sa mai urci mereu pe scaun sa-l inlocuiesti, punandu-ti in pericol viata: asta inseamna ca viata ta devine mai sigura. In plus, inseamna ca Eco-iluminat iti daruieste Timp ; cand ai primit ultima oara Timp in dar?

Eco-iluminat inseamna solutii complete, inclusiv accesoriile. Daca vrei sa fii si mai ecologist, poti cumpara totul o singura data, iar curierul n-o sa mai polueze inca o data Planeta, ca sa ti le-aduca.

Eco-iluminat iti sporeste economiile. Cand o sa vezi cati bani poti economisi in urmatorii 10, 20, … 100 de ani, n-o sa mai vrei solutii de moment. Pentru asta iti oferim propriul tau Calculator de economii, care iti arata in plus si cum sa plantezi arbori din fotoliul comod in care stai acum.

Eco-iluminat inseamna un tarif unic de transport, indiferent de cantitatea sau de valoarea comandata.

O sa gasiti oricand in Eco-iluminat, la orice ora din zi si din noapte, cele mai recente instructiuni de montaj, intretinere si utilizare ale produselor cumparate.

Sunt mai multe cai pentru a obtine un iluminat ecologic. Te invitam sa le explorezi:

1. Daca schimbi doar becurile cu tuburi fluorescente sau cu becuri economice, economiile imediate sunt intre 71% si 80%.
2. Daca e vremea pentru un corp de iluminat nou, toate solutiile din eco-iluminat sunt alese astfel incat sa fie ecologice si sa ai garantia unei durate indelungate de functionare cu consumuri extrem de reduse fata de solutia clasica. Economisesti astfel intre 75% si 85%.
3. Poti economi intre 80%-90% cu senzori care comanda automat iluminatul, pe care sa-i atasezi la corpurile tale de iluminat - existente. Gandeste-te!!! Copiii sunt plini de energie si trec dintr-o camera in alta, fara grija de a stinge lumina. Senzorii fac astfel incat lumina sa se aprinda singura cand ei intra si stau in camera, apoi lumina se stinge singura cand copiii pleaca din camera.
4. Daca instalezi chiar acum corpuri de iluminat care sa aiba si senzor inclus, poti sa platesti doar 10% ca sa obtii aceeasi lumina, adica o sa ai economii de 90%!
5. Daca vrei si mai mult, poti avea si telecomanda, adica nu te mai dai jos din pat ca sa stingi lumina, ci doar apesi pe un buton. Totul e sa nimeresti telecomanda corecta…
6. In fine, daca numele tau este Mr. Perfect, eco-iluminat ti-a pregatit sisteme integrate, care adapteaza automat lumina, amplificand-o automat daca soarele “intra in nori” sau se insereaza, respectiv diminuand-o automat daca pe geam “intra” din ce in ce mai multa lumina.

Magazinul este securizat SSL, adica o conexiune securizata asigura identitatea site-ului web si schimbul criptat de informatii intre magazin si browser-ul dumneavoastra.