Supergaz reprezentant oficial pentru instalatiile GPL PRINS in Romania

BUCURESTI - 23 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Tehnologie, Logistica/Transport

PRINS, unul din marii dezvoltatori de instalatii auto GPL din lume a ales sa fie reprezentat in Romania de catre compania SUPERGAZ, care a obtinut in luna Ianuarie 2021 doua licente pentru marca PRINS si urmeaza sa implementeze in reteaua nationala Supergaz, cea mai nou tehnologie in domeniul auto GPL, reprezentata de instalatia GPL Prins VSI 3 pentru autoturismele cu injectie directa de benzina dar si pentru injectie Secventiala Prins Silver Line. Cu noua tehnologie de la Prins vom putea face conversia de la benzina la GPL pentru autoturisme cu puteri cuprinse intre 35Kw si 409Kw conform licentei obtinute de Supergaz si emise de catre Registrul Auto Roman cu numarul 4925.

Instalatii GPL Prins prin Reteaua Supergaz

Uniunea Europeana sustine combustibilii alternativi pentru scaderea costurilor logistice ale companiilor dar si pentru un mediu mai curat in marile aglomeratii urbane. Supergaz Romania ajuta din punct de vedere tehnic dar si prin informarea populatiei privind beneficiile pe care le aduce o instalatie auto GPL. Pentru o informarea corecta a utilizatorilor am lansat de curand platforma www.GPLdedicat.ro care ofera detalii tehnice si de consum atat utilizatorilor dar si coordonatorilor de flote.

Silviu Raicea

In luna februarie vom incepe implementarea Programului anual de Training pentru service-urile Supergaz din toata tara, astfel incat posesorii de autoturisme cu injectie directa sau secvențiala isi vor putea echipa autoturismul cu un sistem marca Prins prin intermediul retelei de service-uri Supergaz, echipamentul fiind usor de achizitionat prin portalul www.GPLdedicat.ro care a devenit un standard pentru domeniul auto GPL avand in vedere gama larga de instalatii GPL dar si pentru datele tehnice oferite privind compatibilitatea pe fiecare autoturism si performantele care se obtin dupa montaj.

Portalul www.GPLdedicat.ro ofera informatii tehnice pretioase atat pentru utilizatori dar si pentru tehnicienii specializati in montaj care pot apela oricand la manualele tehnice sau tehnologiile de montaj dezvoltate de PRINS si la suportul tehnic al echipei Supergaz Romania.

Prin adaugarea brandului Prins in portofoliu si prin strategia comerciala de exceptie abordata intr-un an de criza precum 2020, Supergaz isi consolideaza pozitia de lider in industria auto GPL in ceea ce priveste varietate de produse, nivelul national de reprezentare dar si nivelul de pregatire tehnica al echipei Supergaz.

Supergaz este reprezentant oficial pentru marca Prins din Olanda si Zavoli din Italia doua din brandurile detinute de colosul international Westport Fuel Systems in industria combustibililor alternativi dar si pentru compania AG Centrum din Polonia care detine brandurile Zenit si Blue Box.

Lansarea noului sistem GPL VSI 3 cu reductor electronic eVP in Romania de catre Supergaz este o mare realizare pentru industria auto din Romania si ne va ajuta sa putem echipa cat mai multe tipuri de autoturisme de ultima generatie cu instalatie GPL, astfel vom putea contribui cat mai mult la eficientizarea costurilor de carburant ale marilor flote dar si pentru utilizatorii persoane fizice.

Avand in vedere schimbarile climatice si poluarea de care discutam zi de zi, putem sa devenim cat mai responsabili montand o instalatie auto GPL Prins in reteaua de service-uri Supergaz, astfel, nivelul noxelor emise de autoturismul nostru vor fi considerabil mai scazute folosind combustibilul alternativ GPL.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/supergaz-autoservice/supergaz-reprezentant-oficial-pentru-instalatiile-gpl-prins-in-romania