SuperJeans.ro lansează în exclusivitate brandul SuperJeans of Sweden, cu o colecție limitată pentru femei

BUCURESTI - 5 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

5 august înseamna lansarea oficială, a brandului SuperJeans of Sweden, în România, exclusiv pe magazinul online de blugi www.SuperJeans.ro. Veți putea descoperi o colecție limitată de haine, creată special pentru femei.

ERIKA, JENNY, IVANNA și MALIN sunt numele celor patru produse ale brandului SuperJeans of Sweden, ce pot fi găsite în exclusivitate în România, pe www.SuperJeans.ro începând cu 1 august 2013.

ERIKA, JENNY, IVANNA și MALIN sunt numele celor patru produse ale brandului SuperJeans of Sweden, ce pot fi găsite în exclusivitate în România, pe www.SuperJeans.ro începând cu 1 august 2013.

SuperJeans of Sweden este un brand nou de jeanși, născut în orașul Malmo, din sudul Suediei. Brandul are ca inspirație cultura tradițională a denimului, care se îmbină atât de bine cu muzica și cultura acesteia.

Prima colecție lansată este dedicată femeilor și va fi alcătuită din bluze și tricouri sexy, blugi skinny și blugi boyfriend, alături și de produse dedicate bărbaților. Linia principală a colecției este cea a stilului pur scandinavic simplu, de efect și foarte cool. În următorul an, brandul, va lansa câteva colecții limitate.

Fondatorul și deținătorul brandului, Bo Bech-Nielsen (fost marketing manager pentru Diesel, distribuitor de branduri mari ca ACNE, Canada Goose și Original Penguin, în zona Scandinava, în prezent vocalist al trupei pop rock The Oresounds, cât și designer și producator de denim pentru branduri mari de denim în Suedia și UK) spune: “SuperJeans of Sweden este exact ceea ce înseamnă. Facem produse frumoase la preturi rezonabile și vrem să oferim clienților noștri mai mult decât ce plătesc. Acest brand este rezultatul celor peste 20 de ani de experiență, pe care am acumulat-o în industria modei și sper că oamenii vor simți acest lucru când vor proba produsele noastre. Vom fi extraordinari și asta este o promisiune!”

Prima parte a colecției înseamnă bluze și tricouri create special pentru femeile care vor să se simtă sexy și care doresc să aducă ceva special atât în ținutele casual, cât și în cele mai elegante. Tocmai simplitatea croielilor și a detaliilor foarte bine alese, face ca acestea să fie versatile și ușor de purtat în multe ocazii. ERIKA, JENNY, IVANNA și MALIN sunt numele celor patru bluze și tricouri ale brandului SuperJeans of Sweden, ce pot fi găsite în exclusivitate în România, pe www.SuperJeans.ro începând cu 1 august 2013.

Mai multe detalii despre produsele și brandul SuperJeans of Sweden de pe SuperJeans.ro găsiți aici www.superjeans.ro/brand/superjeans-of-sweden

Despre SuperJeans

SuperJeans.ro este singurul magazin online dedicat blugilor în România. Lansat din vara anului 2012, a reușit într-un timp foarte scurt să atragă fanii denimului către produsele clasice ale brandului Levi’s, ca dealer autorizat Levi's în România, cât și către produsele mai speciale ale brandului Cheap Monday. Conceptul inovator ce caracterizeaza acest site atrage atat categoria de public matur, iubitor de clasic, dar si tineretul mereu in cautare de noutate si originalitate. Va puteti bucura de shopping în fiecare zi, la orice oră, pe www.SuperJeans.ro, unde puteti găsi blugi, produse din denim și haine de calitate la prețuri accesibile și rezonabile.