Discounturi intre 60-90% la modelele de pantofi disponibile pe Superpantofi.ro

BUCURESTI - 19 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Magazin online de incaltaminte pentru femei, Superpantofi.ro continua lista promotiilor si iti pune la dispozitie numeroase modele de pantofi de dama la preturi mici si foarte mici.

Superpantofi.ro, magazin online de incaltaminte femei pentru toate gusturile si pentru toate stilurile vestimentare!!!

Iti poti achizitiona, rapid si simplu, perechea de pantofi potrivita pentru acest sezon. Beneficiezi de discounturi masive, de pana la 90%, ceea ce inseamna ca platesti pentru o pereche de pantofi mai putin de 35 de Lei.

Acceseaza acum sectiunea noastra de Reducere si afla ce modele de pantofi au pret redus pe Superpantofi.ro! Iti rasplatim fidelitatea si iti punem la dispozitie incaltaminte in tendinte la preturi incredibil de mici.

Superpantofi.ro - reduceri incaltaminte, preturi foarte mici pentru cele mai noi modele de pantofi.

Despre Superpantofi.ro

Superpantofi.ro este un magazin online de incaltaminte dedicat exclusiv care pune consumatorul si nevoile lui pe primul loc. Avem in spate ani de experienta, fiind unul dintre primele magazine online de incaltaminte de dama aparute.

Ne-am dedicat conceptului de a oferi fiecarui client cel mai bun serviciu posibil. De la asistenta personala pana la livrarea comenzii in cel mai scurt timp, Superpantofi.ro este un magazin focusat pe satisfacerea clientului.

Vrem in jurul magazinului nostru o comunitate de prietene care sa isi achizitioneze de la noi in mod repetat, pentru calitatea produselor si serviciilor oferite dar si pentru preturile foarte competitive. Angajamentul pe care il facem catre voi este ca, pe SuperPantofi.ro veti gasi intotdeauna incaltaminte de calitate superioara si cu un design placut, la preturi foarte atractive si un serviciu de relatii cu clientii gata sa va raspunda la orice intrebare.

Intampini probleme sau ai nevoie de mai multe detalii si informatii? Ne poti contacta astfel:

Telefon: 0372.925.222 / 0733.371.117 / 0760.866.688

Email: contact@superpantofi.ro

s.pantofi@yahoo.com (Yahoo! Messenger)