Ghete, botine si cizme pentru toamna-iarna 2013/2014

BUCURESTI - 1 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Outletpantofi.ro, magazinul online cu cele mai mici preturi pentru numeroase articole de incaltaminte de dama. Balerini, sandale, botine , ghete si cizme la preturi reduse!

Ghete, botine si cizme pentru toamna-iarna 2013/2014

Pe Outletpantofi.ro vei gasi incaltamintea preferata la preturi mici si foarte mici. Te invitam pe www.outletpantofi.ro sa-ti comanzi perechea de ghete, botine sau de cizme care te avantajeaza. Preturile pe care ti le propunem sunt mici si foarte mici! Convinge-te!!!

Poti comanda o pereche de ghete de toamna la preturi incepand de la 59,0 Lei sau o pereche de cizme calduroase de iarna la preturi incepand de la 59,0 Lei. O pereche de cizme de ploaie, de cauciuc, poate fi comandata online la doar 49,0 Lei. O pereche de botine fi comandata online la preturi incepand de la 56,0 lei. In materie de botine iti propunem cele mai numeroase modele, cu siret si platforma, cu talpa ortopedica, in culori la moda toamna aceasta.

Atentie!!! Stoc limitat!

Intra acum pe www.outletpantofi.ro si convinge-te ca noi iti propunem cele mai mici preturi si cele mai in voga modele de pantofi, cizme, ghete, botine, balerini sau sandale.

Despre Superpantofi

Outletpantofi.ro - magazin online de incaltaminte outlet pentru femei. Preturi mici si foarte mici!!!