Ligo.ro - un nou design, o noua gama de produse si numeroase promotii online

BUCURESTI - 14 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Ligo.ro, magazinul Oficial al Brandurilor House of Art, Fox, Levi's si Eponge Fashion Paris, te asteapta cu produse la cele mai avantajoase preturi.

In cadrul www.ligo.ro, vei descoperi cele mai in voga modele de imbracaminte pentru femei, haine pentru barbati si copii, incaltaminte si accesorii de dama, incaltaminte pentru barbati.

Iti punem la dispozitie o gama variata de produse si preturi accesibile pentru toate gamele de imbracaminte si incaltaminte. Convinge-te si tu ca www.ligo.ro este cea mai buna alegere in materie de magazine de imbracaminte si incaltaminte. Mai mult decat atat, zilnic beneficiezi de oferte si promotii, produse la oferte speciale, lichidari de stocuri, produse noi la pret discount, etc.

Despre Ligo.ro

Un magazin online in cadrul caruia, cu siguranta, vei gasi produse pe placul tau. Ne adresam femeilor si barbatilor, in egala masura, si propunem colectii de haine originale, ale brandurilor House of Art, Fox, Levi's si Eponge Fashion Paris.

Am deschis acest magazin pentru a-ti oferi o experienta de neuitat in materie de cumparaturi online si am promis ca vom avea cea mai cool colectie si cele mai hot trenduri in materie de imbracaminte si incaltaminte. Rasfoieste paginile magazinului nostru online si convinge-te de calitatea si diversitatea produselor pe care ti le punem la dispozitie.

Nu suntem doar un alt magazin de haine si incaltaminte! Suntem cel mai avantajos magazin online de haine si incaltaminte, atat in ceea ce priveste pretul, cat si calitatea produselor comercializate.

Ne poti contacta zilnic la numerele de telefon 0784.554.400, 0729.110.110 sau la adresa de email contact@ligo.ro. Vei beneficia de sfaturi, solutii, raspunsuri si rezolvari la toate intrebarile si neclaritatile tale. Suntem alaturi de tine pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita si sa te bucuri pe deplin de articolele cumparate din magazinul nostru. Cu noi, cumparaturile online sunt extrem de simple!

Ne poti contacta astfel:

Telefon: 0784.554.400
Email: contact@ligo.ro