Ofertele zilei pe Superpantofi.ro!

BUCURESTI - 1 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Reduceri de preturi pentru numeroase modele de pantofi, balerini, botine, cizme, mocasini si ghete de dama! Te asteptam pe www.superpantofi.ro pentru a cumpara incaltamintea preferata la pret redus!

Daca vrei sa te pregatesti de toamna sau daca vrei sa-ti achizitionezi o noua pereche de pantofi, Superpantofi.ro te invita sa le comanzi online, la pret redus. Preturi cu discount pentru modele inedite de pantofi, botine, cizme sau balerini. Cu noi vei fi mereu la moda, pentru ca iti propunem incaltaminte in tendinte.

Pentru a descoperi reducerile noastre, acceseaza pagina noastra de OFERTA ZILEI.

Despre Superpantofi.ro

Superpantofi.ro este un boutique multibrand de pantofi care pune consumatorul si nevoile lui pe primul loc. Avem in spate ani de experienta, fiind unul dintre primele magazine online de pantofi aparute.

Ne-am dedicat conceptului de a oferi fiecarui client cel mai bun serviciu posibil. De la asistenta personala pana la livrarea comenzii in cel mai scurt timp, Superpantofi.ro este un magazin focusat pe satisfacerea clientului.

Vrem in jurul magazinului nostru o comunitate de prietene care sa isi achizitioneze de la noi in mod repetat, pentru calitatea produselor si serviciilor oferite dar si pentru preturile foarte competitive. Angajamentul pe care il facem catre voi este ca, pe SuperPantofi.ro veti gasi intotdeauna pantofi de calitate superioara si cu un design placut, la preturi foarte atractive si un serviciu de relatii cu clientii gata sa va raspunda la orice intrebare.