Narghilea, Shisha, Carbuni si Arome Narghilea pentru toate gusturile.

BUCURESTI - 8 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Despre narghilea. Shisha, noua metoda de relaxare in Romania. Alternativa tutunului narghilelei, pietre de abur.

Despre Narghilea

In Orient fumand o narghilea (shisha) este o traditie si este o parte semnificativa a culturii arabe. In ultimii ani, fumatul de narghilea, shisha a devenit foarte cautat in Romania. In orase, exista o gama larga de baruri, cafenele si restaurante cu narghilea mai ales ca poate fi consumata in public. Adesea, fumatul narghilelei este considerat ca o alternativa mult mai inofensiva fata de tigara.

Narghileaua este foarte populara in special in randul adolescentilor si adultilor tineri.

O narghilea consta dintr-un recipient de sticla umplut cu apa si o coloana de fum. Așa-numitul cap de tutun este umplut cu tutun special. Tutunul este apoi inhalat printr-un tub lung prin intermediul unui mustiuc. Tutunul din narghilea este adaugat cu arome de fructe care fac tutunul mult mai gustos decat de obicei. Pentru cei ce vor sa evite substantele toxice, cum ar fi nicotina, exista o alternativa la tutun si anume pietrele de abur.

Piatra de abur este o roca minerala de calitate pentru narghilele. Practic se fumeaza o piatră minerala.

Piatra de abur reprezintă o macinatura de roca de origine vulcanica, curatata si tratata termic. Ea capata un caracter perfect prin imbibarea cu glicerina aromata, conducandu-i pe consumatorii sai la senzatia de placere si deliciu a narghilelei lipsite de ideea de fumat. 

Despre Global Hot Dog

Magazin online cu narghilele si accesorii pentru narghilea. Comercializam narghilele de cea mai buna calitate. Avem gama variata de produse si accesorii pentru narghilea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suplimente-fitness/narghilea-shisha-carbuni-si-arome-narghilea-pentru-toate-gusturile